bara

Vrei sa iti amanetezi masina? Iata ce trebuie sa stii!

Vrei sa iti amanetezi masina? Iata ce trebuie sa stii!

Vrei sa iti amanetezi masina? Iata ce trebuie sa stii!

08:20 23 October in Auto
0 Comments
Share Button

In cazul in care te confrunti cu mari probleme financiare si trebuie sa faci rost rapid de bani, te poti gandi sa iti amanetezi masina daca doar astfel mai ai posibilitatea sa iesi din impas.

Ei bine, amanetarea unei masini insa nu este o joaca de copii, asa ca trebuie sa cunosti anumite aspecte inainte de a trece pragul unei case de amanet autoturisme Bucuresti, pentru a-ti amaneta bunul.

In primul rand, trebuie sa stii ca daca iti amanetezi masina, nu iti pierzi drepturile asupra ei, asa cum foarte multa lume crede. In momentul in care iti platesti datoria iti recuperezi masina, asa ca nu trebuie sa iti faci din acest punct de vedere foarte multe griji.

In al doilea rand trebuie sa stii ca o masina nu se amaneteaza in doua minute. In primul rand, atunci cand vrei sa iti amanetezi masina trebuie sa ai asupra ta cheile masinii, si trebuie sa prezinti documentele masinii.

Aici discutam despre certificatul de inmatriculare al masinii, cartea de identitate a masinii, insa este nevoie si de cartea ta de identitate pentru a se putea realiza contractul de amanet auto. In cazul in care masina este detinuta de catre o firma, atunci este nevoie si de o copie dupa Certificatul de inmatriculare in registrul comertului, al firmei care detine masina.

In cazul in care ai toate aceste documente asupra ta, cu siguranta urmatorul pas foarte important este acela de evaluare a masinii. Aceasta va fi evaluata foarte bine din toate punctele de vedere de catre personalul casei de amanet.

Se va verifica daca masina arata impecabil sau daca prezinte puncte sau urme de rugina, se va verifica interiorul acesteia, exteriorul, si chiar daca seria de motor si seria de sasiu corespund.

In cazul in care totul este in regula, trebuie sa stii ca intre tine si casa de amanet se va incheia un contract de amanet. Acest contract este extrem de important, si contine informatii despre bunul amanetat, despre data de la care intra in vigoare imprumutul, data limita la care trebuie sa iti platesti datoria, dar si o eventuala perioada de gratie.

In ceea ce priveste masina amanetata nu ai de ce sa iti faci griji, pentru ca de regula, casele de amanet care ofera sume mari de imprumut in schimbul masinilor cu care gireaza clientii, au mare grija de masinile respective, si le pastreaza in parcurile auto proprii.

Un amanunt foarte important pe care trebuie sa il ai in vedere este acela ca desi se spune ca un contract de amanet este valabil timp de 30 de zile, in cazul in care reusesti sa aduni mai rapid banii pe care ii ai de achitat, poti sa iti achiti imprumutul, iar astfel iti poti recupera masina amanetata.

Ei bine, toate aceste informatii sunt foarte importante pentru ca te pot ajuta sa intelegi tot ceea ce inseamna amanetul auto, si te pot ajuta sa inchei un contract de amanet auto atunci cand ai nevoie de foarte multi bani cu imprumut.

No Comments

Post A Comment