bara

Viziteaza Mamaia si litoralul romanesc pentru o vacanta de neuitat

Viziteaza Mamaia si litoralul romanesc pentru o vacanta de neuitat

08:16 20 July in Despre altele
0 Comments
Share Button

In varful sezonului estival, cu greu poti gasi cazare Mamaia deaorece foarte multi turisti vor sa isi petreaca un concediu de neuitat in acest loc plin de frumuseste si rafinament al litoralului tarii noastre. Numeroasele atractii turistice puse la punct de autoritatile orasului Constanta, viata vibranta de aici si cluburile in care te poti distra pana in zori te vor face sa simti ce inseamna cu adevarat o vacanta la Mamaia.

Denumita si “Perla litoralului romanesc”, Mamaia a castigat acest renume in timp datorita calitatii serviciilor oferite turistilor si numeroaselor activitati pe care ei le pot avea atunci cand aleg pentru vacanta lor acest loc minunat din Romania. Distractia, relaxarea, bunul gust si imaginatia se imbina armonios aici intr-un ansamblu care s-a dovedit foarte apreciat de catre toti cei ce vor sa traiasca viata la maxim, dar si sa se relaxeze pe parcursul sederii lor in statiune.

Cluburile care au fost deschise aici in ultimii ani au atras deopotriva turisti romani si straini la Mamaia de-a lungul timpului. Totul este foarte bine pus la punct, astfel incat fiecare zi a sezonului estival sa fie de neuitat pentru oaspetii care aleg Mamaia. Nu numai cluburile si hotelurile sunt pregatite la cel mai inalt nivel pentru turistii care vin pe litoralul romanesc.

Aici te poti bucura de soarele torid de vara, de briza marii si de apa minunata a Marii Nergre pe unele dintre cele mai frumoase plaje pe care le poti gasi. Plaja de la Gura Portitei se intinde pe o lungime de circa 4 km, intre Marea Neagra si Lacul Golovita, din Delta Dunarii. Traseul pana aici este destul de dificil si vei avea nevoie de serviciile localnicilor, care te vor aduce pe aceasta plaja cu barca. Ceea ce vei trai aici este, insa, de neuitat.

Nisipiul fin, apa limpede, linistea si relaxarea pe care le vei gasi pe aceasta plaja te vor face sa spui ca drumul parcurs a meritat efortul. O plaja la fel de spectaculoasa si frumoasa este si plaja Sulina. Ea se gaseste la o distanta de 3 km de orasul Sulina. Aici se poate ajunge cu masina sau poti alege sa parcurgi traseul chiar pe jos. Apa este curata, nu foarte adanca, nisipul e fin, iar relaxarea este garantata pentru toti cei care ajung pe plaja Sulina.

Multi turisti care vor sa se bucure de mare si plaja pe litoralul romanesc aleg astfel de plaje salbatice pentru ca ele sunt departe de civilizatie, iar natura inca stapaneste in ele. Nu tuturor le place civilizatia moderna, nu toti turistii vor sa asculte muzica zgomotoasa cand fac plaja si isi doresc mult sa se refugieze intr-o oaza de liniste care le va reincarca bateriile imediat.

Litoralul romanesc este cea mai buna alegere din acest punct de vedere si va indeplini asteptarile tuturor celor care vor sa regaseasca bucuria unei vacante de neuitat, in mijlocul naturii neafectate de oameni si de civilizatia moderna. Doar aici vei face cele mai bune alegeri pentru care te vei felicita ulterior.

No Comments

Post A Comment