bara

Totul despre terapia cu pietre si beneficiile sale

Totul despre terapia cu pietre si beneficiile sale

15:03 07 January in Fashion
0 Comments
Share Button

Toti avem in casa macar 2 3 bijuterii pietre semipretioase insa sunt putine persoane care stiu ca aceste pietre sunt folosite si pentru a imbunatati considerabil starea noastra de sanatate si de aceea trebuie alese astfel incat sa ne ajute in diverse afectiuni pe care le avem.

Cuvantul litoterapie vine din termenul lithos care provine din limba greaca si care se traduce prin piatra. Terapiile folosesc pietrele minerale, pietrele semipretiose si cristalele cu scopul de a reduce sau de a restabili toate frecventele vibratiilor din toate organele.

Scopul terapiei este acela de a reface echilibrul dar si armonia din corp si in acelasi timp de a ne aduce o stare generala de sanatate foarte buna. Litoterapia sau terapia cu ajutorul pietrelor pretioase se cunoaste chiar din vremea romanilor sau a egiptenilor care stiau sa strateze mai multe afectiuni cu pietre semipretioase sau cu cristale. Discutam despre afectiuni atat fizice dar si psihice.

Inca din anul 1870 litoterapia a devenit un subiect de interes pentru terapeuti deoarece au fost recunoscute bibratiile de energie pe care pietrele le transfera corpului.

Specialistii ne vor recomanda terapia cu pietre pretioase si cu cristale pentru a ameliora simptomele pe care le au mai multe afectiuni fizice cum ar fi si tulburarile de circulatie sanguina, inflamatiile de la nivel renal, durerea de dinti si diverse probleme ale ochilor.

Persoanele care folosesc terapia cu pietre pretioase sau terapia cu menrale isi doresc mult sa se incarce energeti ori sa isi reduca nivelul de energii din corp. daca puneti pe zonele mai dureroase pietrele potrivite veti observa ca tensiunea din respectiva zona va disparea in timp.

Metoada folosita oriunde in lume e aceeasi si e reprezentata de punerea pietrelor pe piele in zona in care sunt semnalate problemele. In timpul unei asemenea sedinte, vibratiile pietrelor circula in lungul canalelor de energie si au rolul de a le debloca atunci cand este cazul. Daca tineti cont de afectiunile pe care le aveti si le comunicati unui specialist in terapia cu pietre el va sti exact care pietre sunt cele necesare si in ce perioada.

Este foarte bine sa stim si ca inainte sau dupa fiecare sedinta cristalele vor trebui sa fie curatate de toata energia pe care o strang. Pentru asta veti avea nevoie de sare de mare cat mai noua pentru ca toate proprietatile pe care pietrele le detin sa nu se diminueze sau sa nu se piarda.

Stiati ca puteti reduce energia pozitiva in casa in cazul in care puneti in anumite zone din casa cristale cu efecte puternice de energizare cum ar fi ametistul?

Pietrele foarte scumpe au fost mereu apreciate si au fost folosite in mai multe afectiuni si probleme printre care putem sa enumeram si tristetea si problemele din dragoste. Safirul si opalul pot sa atraga norocul, bogatia si misterul.

Regii antici purtau si pandantive, coroaneĀ  oi inele care au fost impodobite cu pietre cat mai colorate ce trebuiau sa aduca noroc. Agatele sunt considerate si ele pietre norocoase si au fost purtate pe campurile de lupta.

No Comments

Post A Comment