bara

Tipuri de linkuri spam de evitat pentru optimizare seo

Tipuri de linkuri spam de evitat pentru optimizare seo

Tipuri de linkuri spam de evitat pentru optimizare seo

07:54 10 May in Despre altele
0 Comments
Share Button

Strategiile foarte slabe pentru linkbuilding nu ne aduc cu timpul decat o serie de dezavantaje si de penalizari nedorite.

Este bine sa se construiasca o strategie solida de linkbuilding care sa fie de durata si care sa elimine riscul unor penalizari in momentul in care algoritmii Google se innoiesc.

Despre toate acestea ne ofera informatii o firma cu experienta in domeniu si care activeaza si pentru optimizare SEO Braila.

E evident ca la ultimele updateuri au fost lovite destul de rau profilele de linkuri cu o calitate slaba. Atentia s-a bazat pe abuzarea de ancore si de linkuri care nu au o calitate buna sau nu sunt relevante pentru continutul site-ului.

Ancorele s-au aflat in centrul penalizarilor.

In cazul in care se observa abuzuri in acest sens se poate penaliza site-ul si maual. Veti primi un mesaj in Webmaser Tools in care sunteti anutati in legatura cu linkurile care nu par naturale.

Penguin are si un filtru. In cazul in care site-ul nu poate indeplini anumite conditii si nu poate sa treaca de filtru atunci veti vedea si scaderi majore de trafic sau de pozitii in motorul de cautare. Nu este vorba de penalizare pentru ca lucrurile au loc algoritmic.

Utilizarea metodelor pentru SEO black hat e aproape sinonima cu a risca o penalizare. Asa se intampla si cu link buildingul prin redirecturi despre care se spune ca in general este ignorat de Google chiar si atunci cand este evident ca apare un comportament complet nenatural.

Puteti sa construiti linkuri de pe un domeniu spre un alt domeniu care va redirectiona spre unul principal dar aceasta nu este o solutie nici pe termn scurt nici pe termen lung.

Retelele de bloguri si de postari de tip guest de slaba calitate. Google nu suporta retelele de site-uri sau de bloguri si nici retelele de linkuri si de aceea continutul care este facut numai pentru a adauga linkuri nu aduce avantaje si in final linkurile vor ajunge prin a fi devalorizate.

In cazul in care aveti deja o strategie care se bazeaza pe guest bloggig trebuie sa o tranformati intr-o campanie de calitate cu un continut foarte bun care sa prezinte informatii utile pentru utilizatori.

Este ideal sa aveti si o strategie de bloggind pe site-urile care au standarde inalte si sa aveti un profil cu backlinkurile de aici.

Articolele care au link sunt tehnici foarte des utilizate in special pentru persoanele noi in domeniu. Articolele care au un continut slab si care sunt scrise doar pentru obtinerea unor linkuri vor primi o valoare mica.

Directoarele pentru articole ar trebuis a fie in mod normal o tehnica uitata si care sa nu se mai foloseste pentru ca nu mai au nicio relevanta in SEO.

Linkurile site wide nu mai functioneaza. Google le-a micsorat autoritatea si le-a transformat in link juice deoarece cele mai multe astfel de linkuri erau nedestinate userilor.

Aceste site-uri au suferit consecinte din cauza algoritmului Penguin si au scazut pozitonarile. Aceasta este o dovada ca practicile care se utilizeaza foarte mult in industria SEO nu va asigura ca nu veti fi penalizati.

No Comments

Post A Comment