bara

Termostat centrală Salus Controls pentru controlul încălzirii în casa ta

Termostat centrală Salus Controls pentru controlul încălzirii în casa ta

Termostat centrală Salus Controls pentru controlul încălzirii în casa ta

14:20 27 August in Casa si gradina
0 Comments
Share Button

Un termostat centrală Salus Controls inteligent îți controlează automat încălzirea și te poate ajuta să economisești până la 25% la facturile anuale de energie. Lucrând cu comunicații fără fir, aplicații pentru smartphone-uri și servicii locale, gama inteligentă de controlere de încălzire funcționează atât cu încălzirea prin pardoseală, cât și cu centrala termică. 

Ia astăzi o decizie inteligentă și controlează consumul de energie, în timp ce te bucuri de încălzirea frumos optimizată, fără efort.

Produsele SALUS au câștigat o popularitate deosebită după lansarea pe piață a termostatului centrală pe gaz și a sistemului de încălzire prin internet. Sistemul iT 500 este compatibil cu o centrală termică pe gaz al oricărui producător european și îți permite să accesezi de la distanță, utilizând un smartphone, să schimbi și să monitorizezi temperatura din casă și să controlezi circuitele individuale de încălzire.

Cum te ajută un termostat centrală Salus Controls?

Termostatul asigură controlul tactil al modurilor de funcționare, o atingere ușoară a unui deget fiind suficientă pentru a schimba orice parametru. Ecranul afișează toate informațiile necesare într-o formă ușor de înțeles. Lumina de fundal a afișajului de pe termostatul Salus Controls se va stinge automat după 10 secunde de inactivitate, pentru a economisi durata de viață a bateriei. 

Este activat prin atingerea ecranului tactil sau când termostatul primește comenzi de control prin internet. Acest lucru a fost făcut destul de rațional, deoarece după configurarea și pornirea termostatului în funcțiune, utilizatorul practic nu mai trebuie să regleze parametrii de pe programator, ci să folosească aplicația de pe smartphone, care, de altfel, este unul dintre cele mai convenabile și ușor de controlat dintre toate cele existente pe piață.

Termostatele de încălzire inteligente sunt alcătuite din două componente: un modul inteligent care este conectat la centrala termică și se conectează la rețeaua WiFi de acasă și un termostat care trebuie înșurubat la perete sau independent într-o cameră din casa ta. 

Acesta din urmă înlocuiește orice termostat existent cu fir sau fără fir pe care îl ai deja și afișează temperatura curentă, și de asemenea, îți permite să o mărești sau să o micșorezi.

Termostat centrală Salus Controls intelligent

Un termostat centrală Salus Controls anunță schimbarea temperaturii în modul inteligent, care schimbă încălzirea după cum este necesar. De asemenea, poți utiliza o aplicație pentru smartphone pentru a schimba temperatura, precum și pentru a seta programul, pentru a opri încălzirea și acest lucru este ideal dacă pleci în vacanță și pentru a primi un raport care să prezinte încălzirea. 

Nu trebuie să fii acasă pentru a utiliza aplicația, dar smartphone-ul tău va avea nevoie fie de o conexiune WiFi, fie de o conexiune 4G pentru a comunica cu încălzitorul de apă.

Dacă pleci sau te întorci acasă la o oră diferită în fiecare zi sau ai tendința de a-ți lăsa încălzirea permanent deschisă, un termostat centrală Salus Controls îți va economisi banii, ajutându-te să reglezi încălzirea în funcție de momentul în care te afli și după cum ai stabilit deja programele pe baza rutinei tale. Este puțin probabil să economisești mai mult dacă vei utiliza un sistem standard.

No Comments

Post A Comment