bara

Terapia cu vacuum

Terapia cu vacuum

Terapia cu vacuum

06:43 23 October in Frumusete
0 Comments
Share Button

Terapia cu vacuum reprezinta de fapt un tip de tratament anticelulitic care utilizeaza puterea si beneficiile masajului avand ca si principal obiectiv indepartarea aspectului de coaja de portocala al pielii. Aceasta modalitate de eliminare a celulitei este una non-invaziva care foloseste un aparat vacuum ieftin si se poate face atat la salon, cat si acasa.

Masajul se poate efectua chiar si acasa, in cazul in care femeia care isi doreste un astfel de tratament detine un aparat vacuum, sau se poate face in saloanele de remodelare corporala.

In ceea ce priveste masajul cu vacuum la salon, acesta presupune intinderea pacientei pe o masa de masaj, dupa care urmeaza aplicarea unei creme termoactive anticelulitice, iar mai apoi plimbarea aparatului in zonele problematice ale corpului.

Aparatul special utilizat in acest scop este dotat cu un capat special care se videaza in momentul in care acesta atinge pielea si elimina celulita si straturile adipoase.

Puterea, viteza sau profunzimea se regleaza de fiecare data inainte de a incepe sedinta de tratament si variaza de la o persoana la alta in functie de tipul si problemele pielii, si nu in ultimul rand, in functie de de gradul de suportabilitate a durerii. O sedinta de tratament cu aparatul vacuum nu dureaza mai mult de 30 de minute.

In ceea e priveste acest tip de tratament cu vacuum, trebuie mentionat faptul ca acesta are o multime de beneficii, asa ca in continuare vom aminti doar cateva dintre acestea:

  • Arderea grasimilor;
  • Stimularea circulatiei sanguine;
  • Patrunderea adanca in fiecare tip de celulita;
  • Stimularea circulatiei limfatice;
  • Scarerea in centimetri, indiferent de zona tratata (coapse, abdomen, genunchi, brate);
  • Rezultate vizibile imediat dupa primele 3 sedinte;
  • Imbunatatirea imaginii si a stimei de sine.

Asadar, in mare parte acestea sunt cateva dintre cele mai importante beneficii pe care le pot avea persoanele care urmeaza terapia cu vacuum.

De mentionat insa este faptul ca exista si situatii in care nu este tocmai indicata inceperea unui astfel de tratament. De regula, persoanele care sufera de epilepsie, boli cardiace, boli de piele, femeile insarcinate sau cele care alapteaza, ori persoanele cu probleme respiratorii nu ar trebui sa opteze pentru acest tip de tratament. Nici macar persoanele care au suferit interventii chirurgicale in ultima jumatate de an nu trebuie sa urmeze un asemenea tratament.

Asadar, dupa cum se poate vedea, celulita este principalul motiv pentru care femeile aleg sa urmeze un astfel de tratament. De precizat insa este faptul ca femeile care isi doresc sa scape cat mai rapid de celulita pot opta si pentru diferite alte tipuri de tratamente si terapii.

Putem aduce aici in discutie de exemplu impachetarile la tunelul cu raze infrarosii, sau putem discuta despre radiofrecventa corporala.

Femeile care insa isi doresc sa scape de celulita si sunt dispuse sa accepte o interventie chirurgicala, pot oricand sa apteze pentru liposuctie.

Important de mentionat insa este faptul ca un tratament anticelulitic este urmat degeaba, daca apoi nu se tine cont de regimul alimentar sau de stilul de viata.

No Comments

Post A Comment