bara

Silvoterapia, terapia naturii

Silvoterapia, terapia naturii

Silvoterapia, terapia naturii

06:56 21 July in Despre altele
0 Comments
Share Button

Terapia cu arbori, cunoscuta si sub numele de silvoterapie, este indicata pentru prevenirea si tratarea unui spectru larg de afectiuni.

Efectele terapeutice sunt explicate prin capacitatea arborilor de a ceda energia pozitiva si de o prelua pe cea negativa, de aceeaavand in vedere ca exista copaci donori si acceptori.

Timpul petrecut in preajma lor te umple de energie sau dimpotriva te descarca de tensiune, stres si suprasolicitare, calmeaza, vindeca afectiunile si reduce durerile, iar toate acestea au efecte usor cunatificabile asupra corpului si psihicului uman.

Atunci cand calitatea vietii este pe primul plan, trebuie sa-ti imbunatatesti stilul de trai, plecand in primul rand de la mediul in care alegi sa locuiesti.

Cartierul Greenfield din a fost construit pentru “alstfel” de bucuresteni, oferind standarde ridicate de confort si asigurand un stil de viata activ si sanatos locuitorilor sai. Inconjurat de padurile Baneasa si Tunari, ofera un cadru natural unic in peisajul urban, un loc unde putem beneficia din plin de efectele terapeutice ale arborilor.

Daca iti doresti sa locuiesti intr-un apartament nou cu 3 camere in Bucuresti, Greenfield este solutia care iti va satisface toate asteptarile.

Ne dorim sa petrecem cat mai mult timp in apropierea padurii, pentru ca stim ca sanatatea si starea noastra depind de calitatea aerului, de ambient si de comuniunea cu natura.

Padurea ne protejeaza pe timp de canicula, oxigeneaza aerul, iar vizual ne ofera relaxare si o stare de bine, atat de necesare pentru a face fata stresului cotidian.

Terapia prin arbori este benefica nu doar in tratarea diferitelor afectiuni, ci si in prevenirea bolilor cauzate de stres, specifice vietii moderne, asa cum este stresul. Cei care au tendinta sa fie mai depresivi ar trebui sa petreaca mai mult timp in natura, in special in padure, pentru a se reechilibra din punct de vedere energetic. Arborii incarca energetic organele slabite, imbunatatesc respiratia, intaresc imunitatea, si stimuleaza metabolismul.

Este dovedit stiintific efectul benefic pe care il are locuirea in zone impadurite pentru oamenii cu locuri de munca stresante. Acestia sunt mai rezistenti la efortul fizic si intelectual, fac mai bine fata situatiilor stresante dificile si sunt mai productivi.

Contacteaza un reprezentant de vanzari Greenfield si programaza o vizionare pentru a te convinge de beneficiile vietii de zi cu zi intr-un cartier binecuvantat de natura!

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

No Comments

Post A Comment