bara

Sfaturi utile pentru cablurile USB

Sfaturi utile pentru cablurile USB

13:15 20 December in Telefoane mobile
0 Comments
Share Button

Acum ca va prezentam aproape toate secretele sale pentru a cumpara cele mai bune cabluri USB si intelegeti diferenta dintre un cablu bun si cel rau, tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti cablul USB.

Aspecte de luat in considerare inainte de a cumpara un cablu USB-C

Confruntati cu problemele care apar in laptopuri si smartphone-uri, va oferim cateva sfaturi pe care sa le luati in considerare atunci cand alegeti un cablu USB-C.

Deoarece conectorii au fost standardizati in telefoanele mobile si smartphone-urile cu conectorul microUSB, multi dintre utilizatori au folosit cabluri de incarcare, considerand ca toate au aceeasi calitate.

Nu numai ca nu au, insa timpul de incarcare poate varia foarte mult intre diferite modele – de obicei, la un pret mai ridicat, o calitate superioara, desi, asa cum vom vedea astazi, nu este intotdeauna adevarat.

Problema cu cablurile care suporta conectorul USB-C variaza foarte mult, insa problemele potentiale care pot fi generate sunt mult mai mari. Un cablu de date este perfect pentru a face atat transfer de date cat si incarcari dar asta nu inseamna ca nu mai este sa cumparam cel mai bun cablu.

Unii producatori au avut putina atentie in ceea ce priveste controlul cablurilor lor cu conectori mixti, care integreaza la un capat un conector USB-C, iar pe de alta parte un USB-A (USB folosit de toti).

Acestea au cauzat probleme, cum ar fi faptul ca au devenit inutilizabile, deoarece nu au reusit sa-si asigure energia maxima de iesire pe care o pot oferi prin conectorul traditional.

Cablurile de calitate slaba care nu respecta specificatiile standardului pot insela dispozitivele si abuzeaza capacitatile lor energetice, deci este necesar sa le cumparati cu atentie si cu precautie.

In ciuda faptului ca este un brand bine-cunoscut, cablul OnePlus USB-C nu este sigur pentru alte dispozitive.

Avand in vedere ca pentru un cablu USB-C se poate ajunge pana la 100 W, atat in ​​smartphone-uri, cat si in laptop-uri, este recomandabil sa urmati sfaturile pe care le dam mai jos despre alegerea unui cablu USB-C.

Cautati certificare

Cel mai recomandat factor care trebuie luat in considerare la alegerea unui cablu USB-C ar trebui sa fie certificarea. Cel mai bun lucru pentru asta este sa acorzi atentie USB Implementers Forum (USB-IF), o organizatie non-profit creata de dezvoltatorii USB pentru a promova si controla buna utilizare a standardelor.

Daca gasiti cabluri cu certificarea dvs. (aici este o lista aprobata), mergeti mai departe, este o achizitie sigura, deoarece pentru a aproba utilizarea unui cablu treceti teste echivalente cu 3 ani de utilizare.

Pe de alta parte, optati pentru o specificatie care va determina dispozitivele sa respinga cablurile care nu sunt potrivite, desi acest lucru ramane. Pentru a ramane linistiti, putem cauta logo-urile acestei mese, care sunt cele ale USB-IF.

Persoana cel mai preocupata de calitatea cablurilor cu conector USB-C a fost Benson Leung, un inginer Google, care a suferit de o problema majora cu cablurile si a decis sa analizeze si sa comenteze produse pe Amazon. Prin urmare, lista dvs. este cea mai sigura sursa pentru alegerea unui cablu USB-C care nu dauneaza dispozitivelor.

No Comments

Post A Comment