bara

Sfaturi si remedii pentru ecranele iPhone 6s care nu raspund care nu raspund

Sfaturi si remedii pentru ecranele iPhone 6s care nu raspund care nu raspund

Sfaturi si remedii pentru ecranele iPhone 6s care nu raspund care nu raspund

07:46 01 February in Telefoane mobile
0 Comments
Share Button

O mare parte dintre persoanele care intentioneaza sa isi cumpere un smartphone, isi indreapta atentia spre dispozitive de la Apple, datorita faptului ca telefoanele acestui brand sunt de cea mai buna calitate.

Ele pot intampina totusi diferite probleme de functionare, unele fiind probleme software, altele fiind cauzate de defectiuni hardware. Una peste alta insa, in cazul in care intentionati sa va cumparati un asemenea smartphone, in cazul in care acesta intampina probleme cu ecranul, inainte de a opta pentru un display iPhone 6s nou, ar fi indicat sa cunoasteti cateva sfaturi si remedii pentru ecranele iPhone 6s care nu raspund la comenzi.

Incercand aceste trucuri, sunt sanse mari sa va puteti repara telefonul pe cont propriu, fara a mai fi nevoie sa faceti o vizita in service cu acesta, asa ca in continuarea acestui articol vom vedea care sunt cele mai importante lucruri de care trebuie sa tineti cont in aceasta situatie.

Va sugeram sa treceti prin acesti pasi pentru a incerca sa remediati problema cu ecranul care nu raspunde:

  • Ecranul nu functioneaza tot timpul sau numai cand utilizati o anumita aplicatie? Daca situatia in care va aflati este ultima, incercati sa dezinstalati si sa reinstalati aplicatia.
  • Aveti degetele umede? In cazul in care raspunsul este da, atunci cu siguranta trebuie sa va uscati pe degete inainte de a utiliza din nou dispozitivul iPhone.
  • Doar pentru a verifica, nu purtati manusi, nu-i asa? Unele manusi sunt proiectate sa functioneze cu touchscreen-uri, dar cele mai multe nu.
  • Incercati sa scoateti protectorul de ecran daca utilizati unul.
  • Efectuati stergerea ecranului cu o carpa moale.
  • Presupunand ca dispozitivul dvs. are aceasta functie, verificati setarile de sensibilitate la atingerea 3D. Accesati Setari> General> Accesibilitate> Touch 3D si ajustati glisorul pentru sensibilitate.
  • Tineti apasat butonul de pornire circular si butonul On / Off (Sleep / Wake) in acelasi timp timp de aproximativ 10 secunde. Acest lucru va reporni dispozitivul si ar trebui sa restabileasca ecranul in stare de functionare completa.
  • Asigurati-va ca nu exista o actualizare de software pentru a o instala. Apple a rezolvat cateva probleme care au determinat ecrane sa nu raspunda la actualizarile ulterioare ale iOS.
  • Ecranul a devenit nereusit din moment ce l-ati reparat de o alta companie decat Apple? Au existat rapoarte ca unele ecrane de inlocuire ale tertilor nu functioneaza la fel de bine cu iPhone-ul ca si altele, asa ca va sugeram sa va intoarceti la magazin si sa le spuneti despre problema pe care o aveti.
  • optiune mai extrema este resetarea dispozitivului la setarile din fabrica.

In cazul in care incercati sa efectuati toti acesti pasi, insa dispozitivul dvs. functioneaza la fel de defectuos, atunci mai mult ca sigur aveti nevoie de un display iPhone 6s nou, iar inlocuirea celui vechi cu cel nou trebuie realizata intr-un service gsm autorizat.

In ceea ce priveste display-ul, acesta poate avea preturi diferite de la un magazin la altul, asa ca ar fi indicat sa cautati display iPhone 6s in mai multe locatii.

No Comments

Post A Comment