bara

Sfaturi pentru lucrul cu utilaje de constructii

Sfaturi pentru lucrul cu utilaje de constructii

Sfaturi pentru lucrul cu utilaje de constructii

22:19 11 January in Constructii
0 Comments
Share Button

Atunci cand lucrati cu utilaje constructii este bine sa tineti cont de mai multe lucruri.

Lucratorii in constructii sunt coloana vertebrala a societatii noastre. Acestia ne ofera drumuri mai sigure, adaposturi durabile pentru familiile noastre si scoli bine construite pentru copiii nostri. Practic, fiecare cladire pe care o vedeti a fost atinsa intr-un fel de constructori, ingineri si arhitecti care le creeaza din nimic.

Daca lucrati in constructii, stiti ca lucrul pe un santier de constructii poate fi una dintre cele mai periculoase locuri de munca. In medie, in fiecare an exista aproape 150 000 de leziuni la locul de munca, iar in 2013 824 de lucratori au fost ucisi. Pe masura ce lucrati pe diferite santiere de constructii, stiti mai bine decat oricine ca siguranta corespunzatoare incepe si se termina cu deciziile dvs. si cum va purtati.

Una dintre pericolele principale pe care le are santierul este reprezentat de utilajele grele folosite pentru diferite proiecte. Folosirea in siguranta a acestor masini este de maxima importanta. Treizeci si cinci la suta din accidentele la locul de munca sunt cauzate de accidente de masina in fiecare an, precum si de 14% din decesele legate de munca.

Deci, care sunt pasii si masurile pe care le puteti lua pentru a va asigura ca siguranta este prioritatea principala atunci cand opereaza utilaje grele?

Iata cinci sfaturi pentru a va asigura ca toata lumea de pe site-ul dvs. este in siguranta in orice moment:

Investiti in formare profesionala – Una dintre cele mai importante modalitati de crestere a sigurantei este asigurarea faptului ca personalul dvs. este bine instruit in ceea ce priveste echipamentul pe care il opereaza. Aceste masini sunt extrem de tehnice si fiecare are propriile trasaturi si atribute. Trebuie sa intelegeti echipamentul inainte de a va pune mana pe controale, altfel dezastrele sunt obligate sa se intample.

Inspectati-va masinile – Fiecare masina are mii de piese in miscare sau mai multe si fiecare trebuie sa fie in stare de varf inainte de a putea face treaba. Inspectarea corecta a masinilor dvs. si cunoasterea faptului ca sunt bune, este esentiala pentru asigurarea sigurantei. Inspectarea periodica a masinilor dvs. poate evita accidentele si ranile.

Exista intotdeauna termene limita pentru orice proiect, motiv pentru care va simtiti stresat pentru a finaliza proiectul. Din pacate, una dintre cele mai mari cauze ale accidentelor pe santierele de constructie se datoreaza faptului ca oamenii se deplaseaza prea repede. Evitarea ranirilor sau a unui accident este usoara daca va asigurati ca sunteti specializati sa utilizati masinile pe care lucrati.

Graba la locul de munca conduce spre accidente, asa ca nu lasati stresul de la termenul limita sa ajunga la voi – si evitati sa va grabiti.

Acordati intotdeauna atentie – La locul de munca, exista zeci de elemente de distragere a atentiei la orice moment dat din cauza tot ceea ce se intampla in jurul vostru. O cauza principala de neajunsuri pe un santier de constructii implica muncitorii care nu acorda atentie sarcinii la indemana. Stati concentrat pe ceea ce faceti si masina pe care o exploatati va salveaza de greseli si salveaza vieti. Ramaneti in alerta si veti ramane in siguranta.

 

No Comments

Post A Comment