bara

Se merita sa cumperi un laptop second hand?

Se merita sa cumperi un laptop second hand?

Se merita sa cumperi un laptop second hand?

23:22 16 November in Tehnologie
0 Comments
Share Button

Cu siguranta raspunsul pentru intrebarea din titlul articolului, are un raspuns diferit de la un utilizator de laptop la altul, iar in continuarea acestui articol vom dezbate acest subiect.

In cazul in care esti un utilizator de calculator sau de laptop, si folosesti echipamentul doar pentru gamming, cu siguranta un laptop second hand ieftin nu este ceea ce iti trebuie, asa ca pentru tine nu se merita sa cumperi un laptop second hand.

In cazul tau, numai un laptop special construit pentru a suporta cele mai noi si cele mai performante jocuri este util, asa ca daca iti alegi un laptop second hand, pentru gamming pur si simplu nu prea ai ce sa faci cu el.

Daca insa, ai de gand sa folosesti echipamentul pentru a lucra de acasa, iar munca ta este aceea de a trimite mailuri, sau de a completa chestionare, ori de a scrie tot felul de articole, atunci da, se poate spune ca se merita sa iti cumperi un laptop second hand.

Daca munca ta presupune instalarea unor programe pe laptop, iar acesta nu functioneaza la capacitate maxima, si chiar daca are sistemul de operare curat, se blocheaza destul de des, atunci nu se prea merita sa iti indrepti atentia spre un laptop second hand.

Ei bine, acesta a fost cazul in care vei folosi echipamentul in interes profesional, insa atunci cand iti cumperi un laptop pentru acasa, mai mult ca sigur il cumperi si cu scopul de a-l folosi in interes personal, sau il cumperi strict pentru a fi folosit in interes personal.

Si atunci, daca esti constient de faptul ca nu ai de gand sa soliciti foarte mult echipamentul, iar singurele scopuri in care acesta va fi folosit vor fi acelea de a naviga pe internet, de a sta conectat la retelele de socializare sau de a viziona filme online, atunci cu siguranta se merita sa iti cumperi un laptop second hand.

In aceste scopuri, vei putea sa folosesti un laptop second hand ieftin, care sa fie de la un producator de top sau de la un oarecare producator, insa care sa fie de o generatie ceva mai veche.

Daca ai de gand sa folosesti si in alte scopuri echipamentul, insa tot nu iti doresti un echipament in care sa investesti o suma foarte mare de bani, atunci ai putea sa te gandesti oricand sa iti indrepti atentia spre un laptop second hand de generatie i5, care va avea performante bune.

Cele mai performante echipamente din categoria second hand, sunt fara indoiala laptopurile i7, care in mod evident te vor suprinde datorita specificatiilor tehnice de care dispun, dar si datorita modului perfect in care vor rula.

Asadar, referitor la intrebarea din titlul articolului, cu siguranta se merita sa iti cumperi un laptop second hand, dar numai in conditiile in care acesta poate sa iti indeplineasca toate cerintele cu success. In caz contrar, ar fi mai bine sa iti indrepti atentia spre un echipament refurbished, sau spre un laptop nou.

No Comments

Post A Comment