bara

Sărbători în siguranță cu brazi artificiali de calitate

Sărbători în siguranță cu brazi artificiali de calitate

Sărbători în siguranță cu brazi artificiali de calitate

11:38 23 July in Istorie adevarata
0 Comments
Share Button

Când cumperi un brad artificial de Crăciun, ar trebui ca acesta să fie nu numai frumos, ci și sigur. Există doi parametri principali în această privință: respectarea mediului și rezistența la foc. 

Este dificil să se determine caracterul ecologic al materialului. Aici, certificatele vor spune cel mai mult despre calitatea produsului. Aproape totul în casele oamenilor este fabricat din PVC, și nu ar trebui să-ți fie frică de acest material. 

În magazinul BraziCraciun.net poți găsi brazi artificiali de cea mai înaltă calitate, diferite produse și în cele mai variate stiluri. Atunci când utilizezi brazi artificiali în aer liber, produsul trebuie să aibă o bază stabilă. 

În caz contrar, pur și simplu nu va putea rezista atacului vântului și va cădea. Pentru aceasta, cadrul este încărcat cu blocuri de beton. De obicei, producătorii fac recomandări prin care se poate determina greutatea necesară a încărcăturii. 

Specii de brad

Dacă molidul „clasic” este deja plictisitor, atunci îți poți decora casa cu ajutorul unui brad artificial de Crăciun, mai exotic, cum ar fi negru, alb, albastru, roșu sau auriu. Bradul artificial pin este o alternativă bună la pinul obișnuit. Bradul are ace lungi care formează ramuri pufoase. Ramurile de pin artificiale sunt direcționate în direcții diferite.

Zada este un brad grațios care nu are ramuri atât de dense ca pinul și molidul. Acele au o nuanță argintie deschisă. Deoarece zada își pierde acele înainte de iarnă, nu este utilizat ca brad de Crăciun. Însă, bradul artificial nu are astfel de probleme, dar poate crea un aspect minimalist într-o casă în acest stil.

Molidul are o coroană frumoasă luxuriantă, iar ramurile de brad sunt pufoase și mari, dispuse în spirală. O altă diferență între bradul natural și cel artificial este că la cel artificial conurile sunt dispuse în sus, în timp ce la molidul natural conurile cresc în jos.

Decor suplimentar

Brazii artificiali de Crăciun pot avea diverse decorațiuni suplimentare și culori originale. Culorile bradului artificial pot fi verde standard până la nuanțe în argintiu, alb, fumuriu, negru, albastru roșu. Decorațiunile suplimentare sunt globurile de Crăciun, care pot fi atașate imediat de ramuri, conuri, LED-uri. 

Mugurii diferă de obicei în funcție de rasă. La pin sunt mici și rotunde, în timp ce la molid sunt ovale alungite.Zăpada adaugă un plus fabulos bradului. Vârfurile ramurilor pot fi ușor acoperite de zăpadă sau pot arăta ca și când viscolul a trecut peste brazi.

Decorațiunile strălucitoare ale bradului de Crăciun și luminile strălucitoare vor ajuta la crearea stării de spirit adecvate. Brazii cu fibră optică sunt ultimul trend în decorarea interioară de Crăciun. 

Cumpărarea unui brad artificial pufos și bucuria unui spectacol de lumini acasă, este cel mai bun mod de a surprinde oaspeții și pe cei dragi. Acele spumante, strălucitoare cu culori fantastice, încântă și fascinează. Acești brazi sunt articole de decor festive unice, care nu necesită decorațiuni suplimentare și au devenit întruchiparea adevăratei încântări și fericiri.

Secretul popularității brazilor strălucitori stă în tehnologia modernă. Ghirlandele luminoase dinamice oferă un efect de lumină care transformă un copac pufos într-un uimitor element de decor independent. Există multe modele diferite, iar avantajele fiecăruia dintre ele te vor ajuta să iei decizia corectă și să cumperi bradul potrivit pentru casa și familia ta.

No Comments

Post A Comment