bara

Samsung Galaxy S9 vx. Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9 vx. Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9 vx. Samsung Galaxy S9+

18:22 22 February in Telefoane mobile
0 Comments
Share Button

Doua telefoane Galaxy stralucitoare si noi sunt acum disponibile de la Samsung. Dar care dintre ele este alegerea potrivita pentru dvs.? Cea mai indicata solutie este aceea de a cauta un review telefoane mobile, care ofera informatii clare despre cele doua dispozitive.

Inainte de a ne arunca cu capul in diferente, sa analizam rapid caracteristicile de partajare pentru Galaxy S9 si S9 +. Procesorul Snapdragon 845 de la Qualcomm este cel care le ofera puterea ambelor telefoane, oferind un impuls de performanta fata de telefoanele de ultima generatie Snapdragon 835.

Noile telefoane Samsung pastreaza Display-ul Infinity introdus cu Galaxy S8 si S8 + de anul trecut, cu afisaje pe ambele telefoane noi care se intind de la margine la margine. Ecranele celor mai recente telefoane Samsung sunt panouri OLED cu aceeasi rezolutie de 2.960 x 1.440. De asemenea, beneficiati de ecrane mai luminoase decat cele cu Galaxy S8 si S8 +.

Atat S9, cat si S9 + ofera le ofera utilizatorilor foarte bune imbunatatiti datorita acelei diafragme variabile pe obiectivul principal. Asta inseamna ca, la lumina slaba, se vor face fotografii cu o deschidere mai larga, care ar trebui sa permita mai multa lumina si sa duca la o imagine mai clara.

Intr-o alta situatie, se va putea utiliza diafragma f / 2,4 mai ingusta, astfel incat captura finala sa nu fie spalata. Atat S9 cat si S9 + pot schimba diafragma, la fel cum ambele vor folosi software pentru a suporta reducerea zgomotului multiframe. Utilizatorii sunt incantati de modul in care functioneaza noua camera, desi modelul S9 inca traseaza modelele iPhone X si Pixel 2 XL pentru calitatea generala a imaginii.

Veti gasi, de asemenea, aceleasi caracteristici software in Galaxy S9 ca si in S9 +. Ambele telefoane dispun de asistentul personal Bixby, inclusiv imbunatatirile aduse recunoasterii de imagine Bixby Vision. Cele doua modele de telefoane suporta, de asemenea, caracteristica Inteligent Scan care combina scanarea irisului cu recunoasterea faciala pentru a va permite sa va conectati la telefon.

Chiar si stocarea este aceeasi. Atat Galaxy S9, cat si S9 + au 64 GB de stocare la bord in configuratia de baza, cu un slot microSD care mareste capacitatea de 400 GB. Samsung tocmai a inceput sa vanda versiuni de 128 GB si 256 GB ale ambelor telefoane. Daca doriti versiunea de 128GB, adaugati 50 de euro la pretul de baza de 720 de euro pentru S9 si 840 de euro pentru S9 +; versiunea de 256 GB a fiecarui telefon acum cu 120 de euro mai mult.

Ce este diferit?

Cea mai evidenta diferenta dintre cele doua telefoane este dimensiunea. La 5,8 x 2,7 x 0,33 inci, S9 este mai scurt si mai ingust, ceea ce are sens deoarece are un ecran mai mic, de 5,8 inch. Galaxy S9 + are un panou mai mare, de 6,2 inch si un corp mai mare, la 6,2 x 2,9 x 0,33 inci, pentru a acomoda ecranul respectiv.

Impingeti telefoanele in jur si veti observa o altamare diferenta intre S9 si S9 +. Ultimul model are doua camere din spate, in loc de lentilele unice de pe spatele S9. In timp ce S9 are un shooter de 12 megapixeli cu o deschidere variabila (se adapteaza intre f / 1,5 si f / 2,4 in functie de situatie), S9 + adauga un obiectiv telephoto de 12 MP cu o diafragma f / 2,4. Si asta este o mare diferenta: datorita celor doua camere, S9 + ofera un zoom optic 2x, care se potriveste cu o caracteristica gasita in iPhone-ul dual-lente Apple iPhone 8 Plus si iPhone X.

Mai putin evidente sunt diferentele interne dintre cele doua modele. S9 include 4GB de memorie RAM – destul de standard pentru un telefon emblematic. Dar S9+ vine cu 6GB de memorie. RAM-ul suplimentar ii oferaluiĀ  S9 + un avantaj fata de fratele sau mai mic.

Veti gasi, de asemenea, o baterie mai mare in S9 +: un pachet de alimentare de 3.500 mAh comparativ cu bateria de 3.000 mAh din interiorul lui S9.

Care telefon ar trebui sa il aleg?

Avand in vedere criteriile de performanta si camerele duble de pe Galaxy S9 +, credem ca este modelul mai impresionant al celor doua telefoane Samsung. Totusi, modelul potrivit pentru dvs. depinde de caracteristicile care se afla in partea de sus a listei de dorinte.

No Comments

Post A Comment