bara

Samsung Galaxy S6 Edge Plus – design si specificatii de top

Samsung Galaxy S6 Edge Plus – design si specificatii de top

07:47 10 October in Despre altele
0 Comments
Share Button

Samsung Galaxy S6 Edge Plus de 5.7 inch, nu este doar versiunea mai mare a lui Galaxy S6 Edge (de 5.1 inch), dar este foarte aproape. Cauti huse Samsung la un pret fara concurenta? Intra pe AccesoriiGsm.ro.

Are acelasi hardware ca si Samsung Galaxy Note 5, inclusiv o camera cu senzor de 16 megapixeli, 4 Gb de Ram si procesor octacore produs de Samsung (asta inseamna ca are 8 chip-uri separate pentru completarea task-urilor).

Ca si rudele sale, Note 5, S6 si S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge Plus are o carcasa construita din metal si sticla, cu o baterie ce nu poate fi inlocuita. De asemenea, ca si pe celelalte device-uri mentionate mai sus, acest smartphone nu are inclus si un card micro SD. Acesta exista insa, pe modelele anterioare.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus nu are nici stylus-ul prezent pe Galaxy Note 5, limitand astfel potentialii cumparatori, la o alegere stricta atunci cand se gandesc ce ar trebui sa-si cumpere: un smartphone performant, cu design atragator sau unul poate la fel de performant, dar care are si functionalitati de tableta.

O data cu introducerea celei mai noi generatii de device-uri Galaxy in luna Martie 2016, fanii Samsung au acordat o deosebita atentie acestei noi linii. Prin aparitia seriei 7, adica Galaxy S7 + Galaxy S7 Edge, fanii au primit o camera imbunatatita, o durata de viata a bateriei mai buna, posibilitatea de adaugare a unui card micro SD si rezistenta la apa si praf (certificare IP 68).

Cu toate astea, Galaxy S6 Edge Plus, ramane un smartphone interesant si foarte performant, mai ales acum ca au aparut si fratii lui mai mari (din seria S7) si preturile ar trebui sa scada. Cumparatorii care vor un smartphone foarte performant, cu un ecran mare si foarte luminos, pot lua in considerare fara probleme modelul S6 Edge Plus.

Telefonul vine in variantele de culoare gold, silver, black si white, desi in diferite regiuni il puteti gasi si in alte culori. Preturile variaza si ele in functie de retailer si tara de unde vreti sa-l cumparati, dar in general S6 Edge+ va costa peste tot mai mult decat Note 5.

Hardware-ul disponibil la interior pe varianta S6 Edge Plus:

Samsung a introdus acelasi hardware pe S6 Edge Plus cat si pe Note 5, dupa cum urmeaza:
• 16-megapixeli camera
• 5-megapixel camera frontala
• 4K rezolutie video
• Samsung Exynos 7 octa-core processor (2.1GHz quad-core, plus 1.5GHz quad-core)
• 32GB/64GB optiuni de stocare interna
• 4GB de RAM
• 3,000mAh bateria (nu poate fi indepartata)
• Nu suporta card micro SD
• Wi-Fi: standardele 802.11 a/b/g/n/ac
• Sincronizare automata cu continutul de pe alte ecrane.

Aveam nevoie neaparat de un S6 Edge mai mare?

S6 Edge este un telefon scump, curbura ecranului adaugand o suma destul de importanta la pretul general, iar daca nu sunteti siguri ca aveti nevoie de asta, puteti lua in considerare si Samsung Galaxy Note 5. Cel din urma, include si un stylus pen performant, ce permite un multitasking mai eficient.

No Comments

Post A Comment