bara

Saltea Somnart Optimax cu suport corect și uniform pentru corp

Saltea Somnart Optimax cu suport corect și uniform pentru corp

Saltea Somnart Optimax cu suport corect și uniform pentru corp

14:37 07 July in Istorie adevarata
0 Comments
Share Button

Salteaua Somnart Optimax este o noutate interesantă în industria saltelelor pentru dormit. Cu ajutorul a sute de experimente, oamenii de știință au reușit să obțină un material unic cu memorie, care, atunci când este încălzit, este capabil să-și amintească pe scurt forma corpului, reducând semnificativ încărcătura pe corpul utilizatorului. 

O saltea Somnart Optimax poate fi cumpărată din magazinul online somnart.ro. Acum materialul este utilizat pe scară largă în multe domenii: în medicină, ca umplutură pentru mașini de curse și premium și în saltele ortopedice.

Optimax Memory oferă suport corect și uniform pentru coloana vertebrală, capătă rapid forma dorită sub influența sarcinii și a temperaturii corpului și, de asemenea, se recuperează rapid și complet după deformare. 

Astfel, salteaua cu memorie se poate adapta la forma corpului cât mai corect posibil, oferind un nivel ridicat de confort și relaxare. Saltelele cu memorie sunt adesea denumite saltele anatomice. 

Dormitul pe o astfel de saltea este potrivit pentru persoanele de orice vârstă, dar, în special, este util pentru persoanele în vârstă: datorită materialului care se adaptează la forma corpului, vasele de sânge nu vor fi stresate, ceea ce contribuie la circulația sanguină corespunzătoare a întregului corp. 

Saltea Somnart Optimax – Caracteristici

Optimax este un material foarte durabil, inofensiv, care nu provoacă alergii. Memory foam este o spumă poliuretanică cu o structură specifică cu memorie și se modelează în funcție de curbele corpului tău, ceea ce înseamnă că oferă confort și suport incomparabil cu alte saltele. 

Spuma este formată din miliarde de celule deschise în formă sferică care răspund la mișcarea corpului, temperatura corpului și punctele de presiune. Acest lucru permite spumei să ia forma corpului, oferind suport acolo unde este cel mai necesar. Spuma cu memorie îți oferă un somn sănătos și cu greu vei dori să te ridici dimineața din pat.

Salteaua din spumă cu memorie de înaltă calitate vine cu multe beneficii care ajută la atenuarea multor probleme pe timp de noapte.  Cel mai important lucru despre spuma cu memorie este ameliorarea tensiunii, care creează o senzație de aer aproape plutitor. 

Salteaua cu Optimax Memory cu o grosime de 3 cm se adaptează formei corpului și oferă cel mai mare confort. Salteaua este dotată cu o husă detașabilă care poate fi spălată la o temperatură de 40 de grade. De asemenea, salteaua este realizată cu o plasă 3D pe laterale pentru a asigura cea mai bună ventilație.

Alte modele de saltele nu oferă suport pentru întregul corp și  rămân plate. Corpul are multe contururi și curbe, iar spuma cu memorie permite un sprijin egal pentru întregul corp, ceea ce înseamnă că te trezești simțindu-te uimitor.

Deoarece salteaua cu memorie Optimax este atât de densă, nu există aproape niciun spațiu gol unde acarienii sau alergenii pot prospera. 

Saltelele tradiționale găzduiesc milioane de acarieni, iar alergenii pe care îi produc sunt unele dintre principalele cauze ale astmului. Înlocuirea unei saltele obișnuite cu una cu spumă cu memorie poate reduce în mod semnificativ simptomele asmatice.

Întoarcerea partenerului în pat îți poate tulbura somnul

O problemă obișnuită pentru cupluri, este rotirea constantă a partenerului. O ușoară mișcare poate scutura întreaga saltea și poate deranja cealaltă persoană. 

Acest lucru nu se poate întâmpla cu o saltea cu spumă cu memorie, deoarece densitatea ridicată a spumei oprește mișcările care sunt proiectate de-a lungul saltelei. Confortul spumei cu memorie înseamnă, de asemenea, că îți vei schimba mai rar poziția pe timp de noapte.

No Comments

Post A Comment