bara

Principalele simptome care determina nevoia de a avea parte de investigatii in sfera cardiologiei

Principalele simptome care determina nevoia de a avea parte de investigatii in sfera cardiologiei

Principalele simptome care determina nevoia de a avea parte de investigatii in sfera cardiologiei

12:48 21 February in Istorie adevarata
0 Comments
Share Button

Este important sa mergi la medicul tau de familie sau la specialist atunci cand ai anumite simptome care nu sunt placute sau care se agraveaza. Trebuie sa sesizezi orice modificare a starii tale si sa intrebi medicul care sunt pasii necesari pe care trebuie sa ii urmezi. Pentru cardiologie București poti sa faci o programare la CardioClinic.ro.

Aici poti sa te bucuri de medici dornici sa iti fie alaturi si sa te ajute sa ai o stare de sanatate buna.

De asemenea, te vei bucura de aparatura de calitate, care o sa fie potrivita pentru analizele de care ai nevoie. Iata principalele simptome care sunt specifice pentru recomandarea unor investigatii in sfera cardiologiei:

  1. Respiratia grea si durerea in piept pot sa fie investigate cu ajutorul medicului cardiolog

Medicul cardiolog o sa fie cel care te poate ajuta sa descoperi cauzele durerilor in piept, a respiratiei dificile. Daca ai asemenea simptome este important sa contactezi cat se poate de repede doctorul. Acesta o sa iti dea un set de investigatii care pot curpinde si EKG sau alte teste care te pot ajuta in detectarea cauzei corecte a modificarilor in aceasta sfera. Daca ai durere acuta sau nu mai poti respira, trebuie sa mergi de urgenta la spital.

  • Daca ai palpitatii, transpiratii, este important sa ai o programare la medicul cardiolog

Palpitatiile si transpiratia abundenta pot sa fie semne ce tin de o afectiune din sfera cardiologiei. Astfel, este important sa mergi la medic si sa faci analizele pe care ti le cere.

  • Cresterea foarte rapida in greutate care este dublata de picioarele umflate trebuie sa fie investigata de medicul tau cardiolog

Desi cresterea rapida in greutate poate avea cauze multiple, este  important sa mergi si la zona de cardiologie pentru a afala anumite rezultate ale investigatiilor cerute de catre medicul specialist. Astfel, o sa poti afla daca luarea rapida in greutate alaturata umflarii picioarelor este datorata unei afectiuni specifice.

  • Medicul cardiolog investigheaza si alte organe ale corpului tau, precum ficatul, rinichii, creierul pentru a pune un diagnostic corect

Pentru a putea pune un diagnostic foarte bun, doctorul are nevoie adeseori de investigatiile organelor diferite. Asadar, medicul cardiolog poate sa iti ceara analize pentru ficat, rinichi sau creier. O sa poti sa ai o imagine clara a corpului sau a dezechilibrului produs. Tratamentele vor fi date tinand cont de corelarea informatiilor existente.

  • Poti face EKG, Ecocardiografie, Ecografie Vasculara, Test EKG de efort si multe alte investigatii

Exista multiple tipuri de investigatii existente in zona de cardiologie. Cele mai cunoscute sunt: EKG sau Electrocardiograma, care inregistreaza activitatea aelectrica a inimii tale sau testul EKG de efort, care este realizat in timp ce alergi pe banda sau faci miscare. Astfel o sa se observe modificarile din momentul alergarii.

Ecocardiografia sau Ecografia vasculara sunt alte doua investigatii cunoscute care se bazeaza pe folosirea undelor sonore pentru a detecta imaginea inimii sau fluxul de sange. Medicul tau cardiolog de la CardioClinic.ro o sa stabileasca cele mai bune variante pentru tine.

No Comments

Post A Comment