bara

Prelungeste viata imprimantei tale, apeland la un service specializat

Prelungeste viata imprimantei tale, apeland la un service specializat

17:39 01 April in Despre altele
0 Comments
Share Button

Imprimanta a devenit astazi un bun extrem de comun. Daca pana nu demult acesta era un periferic destul de scump pentru a-l achizitiona acasa, astazi oricine isi permite o imprimanta la biroul propriu. Nu mai punem la socoteala cladirile de birouri, unde imprimanta este un accesoriu de nelipsit. La nivel profesional se poate apela la serviciile deĀ inchiriere copiator profesional.

Prin urmare, imprimanta este un accesoriu esential pentru buna functionare a unei companii, care are de listat in fiecare zi documente sau corespondenta. Acelasi lucru se poate spune despre institutiile de stat, care folosesc zilnic zeci sau sute de coli pentru tiparirea de rapoarte de situatii, solicitari de finantare si rapoarte de necesitate.

Ce faci insa cand imprimanta ta da rateuri? Daca cele mai multe companii apeleaza la cunostintele primare ale unuia dintre angajati sau la propriul departament IT, sunt insa si situatii in care doar un service imprimante iti poate salva dispozitivul.

Cand ne dam seama ca imprimanta noastra da rateuri in functionare?

De cele mai multe ori, ne dam seama ca imprimanta noastra are o problema atunci cand calitatea hartiei imprimante nu este cea pe care o stiam dintotdeauna. Foi imprimate doar partial sau cu cerneala intinsa pe toata foaia ne pot indica unele probleme la nivelul cartusului. Acesta poate fi schimbat, fiind un semn ca cerneala din acesta e pe sfarsite.

Daca problema persista, atunci e cazul sa apelezi la un service imprimante, care poate identifica eventuale alte defectiuni. Un alt semn de slabiciune al imprimantei noastre este agatarea foilor si mototolirea lor in momentul imprimarii. Si aceasta functionare defectuoasa poate fi uneori remediata prin desfacerea capacului la imprimanta si extragerea usoara a foii.

De multe ori, o simpla agrafa de birou uitata pe un document pe care dorim sa-l copiem poate bloca functionarea imprimantei. Iar daca acesta ramane blocat inauntru, se poate ca imprimanta noastra sa necesita consultul unui service specializat.

Nu in ultimul rand, imprimantele moderne pot ramane blocate fara ca alte defectiuni de natura mecanica sa le afecteze functionarea. Astfel, becuri de alarma in permanenta aprinse ori alte semnale de blocaj, pot indica tot atatea motive pentru care sa apelezi la ajutorul unui service imprimante.

De multe ori, defectiunile minore pot fi remediate fara probleme la un astfel de service specializat. De la inlocuirea si reumplerea cartuselor de cerneala, pana la remedierea unor defectiuni de natura mecanica, toate se afla in portofoliul specialistilor de la aceste unitati. Iar daca imprimanta ta nu mai poate fi salvata, ai ocazia de a achizitiona una dintre imprimantele reconditionate scoase la vanzare.

No Comments

Post A Comment