bara

Pluginuri WordPress pentru SEO

Pluginuri Wordpress pentru SEO

Pluginuri WordPress pentru SEO

12:09 03 February in Despre altele
0 Comments
Share Button

Pot fi mai multe instrumente pentru SEO si nimeni nu le contesta rolul, una dintre cele mai accesibile modri de a optimiza un WordPress este cu ajutorul pluginurilor pentru SEO.

Din fericire sunt mai multe pluginuri pentru SEO din care puteti alege. Sunt mai multe carti optimizare SEO care scriu despre acest lucru si noi va vom prezenta mai multe acum. Exista cate un plugin WordPress pentru orice tip de SEO vreti sa faceti si sunt mai multe pluginuri pentru SEO.

Yoast este unul dintre aceste pluginuri. Acest plugin este considerat unul dintre cele mai importante pluginuri pentru SEO de la WordPress. Este un set complet care acopera cele mai multe aspecte ale domeniului SEO. Cu aceste plugin puteti analiza factorii onpage si offpage, puteti sa creati o harta a site-ului si puteti sa optimizati elementele meta si linkurile, la fel si RSS si alte pagini importante.

All in One Seo este un alt plugin foarte important pentru SEO pe WordPress. La fel ca si Yoast puteti sa folositi acest plugin pentru toate taskurile de SEO. All in One va ofera harti, XML-uri, optimizarea titlurilor si metatagurile, linkuri canonice si multe altele. Una din cele mai importante caraceristici este abilitatea de a elimina linkurile duplicate.

Daca nu va uitati dupa un pachet complet de SEO precum Yoast sau All in one SEO care vin la pachet si cu XML puteti genera harta site-lui utilizand un plugin simplu special creat pentru asta. Acest plugin nu vine cu nimic in plus si nici nu va ofera nenumarate functionalitati dar este foarte bun pentru XML chiar si atunci cand site-ul este mare si are sute de pagini.

HTML Sitemap este un alt plugin de la Yoast. Acesta genereaza harti ale site-ului pentru motoarele de cautare in XML si harta site-ului in HTML care este clar mult mai utila pentru vizitatorii umani. Hartile HTML generate nu fac parte din pluginul pentru SEO ci sunt oferite separat. Acest template este special pentru ca va da mai multa flexibilitate atunci cand decideti ce sa includeti in harta HTML si ce vreti sa evtitati.

Imaginile pentru SEO. Stim cu totii cat de important este sa optimizati imaginile si cat de mult timp dureaza asta. Acesta este modul in care facem diferenta in momentul in care avem plugin foarte bun pe site. Cu seo friendly images este mult mai simplu sa va optimizati imaginile.

Acest plugin adauga automat titluri pe toate imaginile. Desigur ca daca acestea nu va plac puteti modifica oricand toate aceste informatii si sa puneti ceva ce va convine.

Share this este un al plugin destul de important care va ajuta la trafic. Pe langa multe moduri prin care puteti ghida trafic pe site site-urile sociale sunt cele mai bune.

Cu acest plugin de share este mult mai simplu de distribuit continutul. Pluginul nu doar ca va permite atat voua cat si cititorilor sa dea share la continutul de pe site pe retelele de socializare ci vine la pachet si cu mai multe intrumente pentru a analiza numarul de distribuiri.

No Comments

Post A Comment