bara

Piscina din fibra de sticla – un moft economic

Piscina din fibra de sticla – un moft economic

10:57 21 January in Casa si gradina
0 Comments
Share Button

Piscinele se cumpara in general pentru relaxare si pentru confort. De cele mai multe ori, intretinerea lor nu este un aspect la care suntem foarte atenti, asadar le alegem pe cele care au cea mai putina nevoie de intretinere. Piscinele din fibra de sticla fac parte din categoria celor a caror intretinere este foarte usoara. Datorita suprafetei fata pori, algele nu se pot depune si nu are nevoie de periere, ca alte tipuri de bazine.

Calitatea piscinei din fibra de sticla este una foarte buna. Datorita tehnologiei cu care este fabricata, acest tip de piscina imbina cele trei criterii fundamentale – rezistenta, confort si durabilitate.

Fiecare detaliu cu care acest tip de piscina este fabricata face referinta la aceste criterii, fiind finisata in functie de preferintele clientului. Cele mai utilizate culori sunt albul diamant, albul lucios, gri lucios, albastru lucios si albastru aquamarine.

Piscina fibra de sticla este considerat un moft economic datorita folosirii reduse a electricitatii si inlocuirii vinilului. Spre deosebire de alte tipuri de piscine, cea din fibra de sticla nu are nevoie de schimbarea vinilului care este un cost in plus. Desi pretul de achizitie este unul destul de ridicat, investitia se dovedeste a fi mai economica odata cu trecerea timpului.

Rezistenta piscinei din fibra de sticla se intinde pe o perioada de pana la 40 de ani, in cazul in care este utilizata corect. Printre avantajele acestui tip de piscina se numara si dotarea cu diferite accesorii cum ar fi luminile din interios, scarile sau alte accesorii in functie de preferinte. Designul este unul placut si elegant care se poate integra usor in structura oricarei gradini.

Instalarea piscinei din fibra de sticla se face foarte usor, spre deosebire de cea din beton. Desi se instaleaza foarte repede, piscina de acest tip este o solutie pe o perioada lunga de timp. Aceasta este fabricata din materiale de inalta calitate precum rasini polisterice armate cu fibra de sticla.

Designul piscinei din fibra de sticla este foarte elegant si tocmai din acest motiv cei mai multi oameni o achizitioneaza. Pe langa designul elegant, intretinerea ei se face mult mai rapid. Asadar, daca va doriti sa va bucurati de o piscina intr-un timp scurt, alegerea cele din fibra de sticla este optiunea potrivita!

O recomandare pentru o piscina din fibra de sticla care sa arate foarte bine intr-o curte cu spatiu mare este cea rotunda. Piscina rotunda este o optiune ideala pentru designul elegant. Pentru a va bucura de o seara calduroasa de vara, scarile romane din structura piscinei rotunde vor fi cadrul perfect.

Piscinele din fibra de sticla au destul de multe avantaje in fata celor de alt tip, dar bineinteles ca decizia va apartine. Achizitionarea unei piscine de acest tip este o investitie economica pe o perioada lunga de timp. Ce poate fi mai relaxant decat o piscina dotata cu accesorii, intretinere usoara si libertate de miscare?

No Comments

Post A Comment