bara

Pat de masaj sau scaun de masaj

Pat de masaj sau scaun de masaj

08:05 24 August in Despre altele
0 Comments
Share Button

Cand discutam despre echipamentele si produsele care se regasesc in saloane, este bine sa ne concentram toata atentia in special pe tipul de servicii pe care ni-l dorim, fie ca este vorba despre un masaj de relaxare sau unul anticelulitic.

In orice caz este necesar sa aflam cat mai multe despre tipurile de echipamente care sunt puse la dispozitia clientilor in interiorul unui salon de cosmetica. De la aparatele de relaxare, pana la mesele de masaj, paturile de masaj, scaunele de masaj si aparate de remodelare corporala ne sunt disponibile cu ajutorul tehnologiei din ce in ce mai avansate.

Atat patul de masaj, cat si scaunul de masaj sunt eficiente in alinare si calmare, in functie de tipul de masaj pe care il putem alege.

Atunci cand este asezat pe un pat de masaj, corpul se simte eliberat de stres, deoarece pozitia lui este confortabila. La fel de bine, siguranta corpului usureaza accesul la a atinge mai multe puncte de tensiune, cu scopul de a relaxa trupul.

Ca si patul de masaj, scaunul de masaj permite sustinerea copului, dar nu in pozitia culcat. Reglarea pe inaltime este prezenta si aici la scaunul de masaj, la fel ca si in cazul patului de masaj. In afara de acestea, scaunul de masaj permite ca persoana sa fie destinsa doar pentru o anumita parte a corpului.

Urmatorul punct de comparatie intre aparatele de masaj este imbracamintea. Nu este nevoie sa va dezbracati in totalitate atunci cand vi se aplica un masaj pe un scaun. Aceasta tehnica va va permite sa va bucurati de un masaj pentru ca se maseaza doar partile de interes.

In cazul unei relaxari realizate pe patul masaj, nu sunt premise hainele groase sau orice tip de haine pentru ca masajul nu ar fi unul eficient. De obicei, clientilor li se cere sa se dezbrace de haine pentru a obtine un tratament si un masaj eficient al intregului corp.

Un masaj de relaxare realizat pe un pat se realizeaza intotdeauna intr-o camera speciala, dedicata acestor actvitati, placute. Camera este privata, cu ferestre inchise si cu o atmosfera placuta reprezentand caracteristicile esentiale pentru un masaj perfect.

Pe de alta parte, un scaun de masaj ofera o sedinta mult mai scurta, la care nu se maximizeaza placerile, deoarece se realizeaza intr-un spatiu foarte mic, fara multe elemente de decor. In cele mai multe cazuri, un scaun de masaj se afla amplasat intr-unul din colturile camerei.

De aceea, oamenii care vin acasa dupa o zi de munca isi doresc in cele mai multe cazuri sa beneficieze de un masaj mult mai amplu, realizat pe un pat de masaj, mai degraba decat ar opta pentru un scaun de masaj. In acest fel, devin mult mai relaxati, iar corpul este pe deplin refacut.

Analizand aceste puncte cheie, am putea spune cu siguranta ca un scaun de masaj este accesibil si mult mai convenabil atunci cand ai putin timp alocat pentru relaxare, dar este suprinzator.

De aceea, cea mai cautata varianta este aceea de a obtine un masaj complet cu ajutorul unui pat de masaj si al cremelor de corp, pentru o stare de bine si de relaxare totala si energie pentru mai mult timp.

No Comments

Post A Comment