bara

Paltoane si pardesie pentru femei

Paltoane si pardesie pentru femei

Paltoane si pardesie pentru femei

06:23 24 September in Istorie adevarata
0 Comments
Share Button

In sezonul rece, fiecare doamna si domnisoara trebuie sa isi aleaga cu mare atentie articolele de vestimentatie, iar in cele ce urmeaza vom vedea spre ce astfel de articole isi indreapta femeile atentia.

Cu siguranta, pe langa pantaloni si incaltaminte, fiecare doamna si domnisoara va purta un pulover sau o bluza grosuta, insa pentru ca tinuta sa fie completa, doamnele si domnisoarele vor opta si pentru paltoane sau pardesie pentru femei.

Alegerea unei bluze de dama nu pare a fi misiune dificila pentru femei, insa alegerea paltonului sau a pardesiului da, asa ca in cele ce urmeaza vom vedea cum se alege un pardesiu.

De exemplu, doamnele si domnisoarele isi pot indrepta atentia spre anumite pardesiuri in functie de inaltimea pe care o au.

Daca stam sa discutam despre femeile minione, trebuie sa precizam ca acestea isi vor putea indrepta atentia spre acele paltoane sau pardesie care sa aiba centura cu talie, pentru a le structura silueta si pentru a le echilibra trupul.

Aceste femei minione pot sa isi indrepte deasemenea atentia spre paltoanele scurte, care sa depaseasca putin linia posteriorului. De ce? Pentru ca aceste paltoane si pardesie le vor alungi picioarele, mai ales in cazul in care sunt purtate alaturi de o pereche de pantofi cu toc si o pereche de jeansi.

Pentru femeile mici de statura indicat este sa nu poarte niciodata un palton sau un pardesiu supradimensionat pentru ca acestea nu le avantajeaza in nici un fel.

In cazul in care discutam despre femeile inalte care au o silueta atletica, trebuie precizat faptul ca acestora li se potriveste de minune paltonul supradimensionat.

Tot pentru femeile inalte sunt ideale paltoanele lungi si elegante, in cazul in care acestea depasesc linia genunchilor. Doamnele si domnisoarele care opteaza pentru un astfel de palton, in cazul in care il asorteaza cu o pereche de pantofi cu toc, vor avea o imagine de vis.

Pentru femeile inalte sunt ideale chiar si paltoanele scurte, dat fiind faptul ca acestea le vor scoate in evidenta picioarele lungi.

Si ca un pont tot pentru femeile inalte, este important de precizat ca ar fi bine sa isi indrepte atentia spre acele paltoane cu cordon prins in talie. O astfel de piesa de vestimentatie le va fi de ajutor pentru a obtine un lolk stylish.

In ceea ce priveste cromatica paltoanelor sau a pardesielor, cu siguranta fiecare femeie are preferintele sale. De precizat insa este faptul ca negrul este o culoare eleganta care se potriveste in orice situatie, asa ca doamnele si domnisoarele ar trebui sa tina cont de acest aspect.

Tot referitor la cromatica acestor articole de vestimentatie trebuie precizat ca fiecare femeie isi va alege paltonul sau pardesiul in functie de culoarea care o scoate in evidenta. Exista femei care sunt avantajate de anumite culori, asa ca doamnele si domnisoarele ar trebui sa tina cont de acest aspect foarte important.

Deasemenea, femeile trebuie sa stie si care sunt culorile pe care trebuie sa le evite pentru ca nu li se potrivesc sub nici o forma.

No Comments

Post A Comment