bara

Opel Insignia – unde iti repari masina

Opel Insignia – unde iti repari masina

Opel Insignia – unde iti repari masina

20:14 04 March in Auto
0 Comments
Share Button

Opel Insignia este o masina cu motor din Germania vanduta sub emblema Opel din Marea Britanie si are ceea ce este necesar pentru a atrage clientii intr-un lux si un stil considerabile. Disponibil in variantele salon, hatchback, estate si cross-over estate, aceasta masina combina utilitatea si puterea in cel mai armonios mod cu putinta.

Aceste modele de masini sunt cu siguranta o investitie buna si nu este nevoie de spargerea unei banci pentru achizitia lor. Totusi, chiar si cu originile lor teutonice, ele sunt inca predispuse la mai multe greseli raspandite, o serie de probleme considerabila fiind bifata de catre utilizatori.

O problema cunoscuta cu Insignia este data de franele din spate. Inaintarea lenta a masinii si un zgomot neplacut sunt principalele doua semne care prevestesc astfel de probleme. Verificati istoricul de service, deoarece aceasta defectiune ar fi trebuit sa fie rezolvata la un moment dat, dar daca puteti auzi un zgomot mai accentuat, atunci ati putea sa aprofundati aceasta problema.

O defectiune majora a acestor modele este data de volanul cu masa dubla. Pot aparea din aceasta cauza orice semne de defectiuni ale ambreiajului, iar la orice suspiciune de acest fel este indicat sa apelati la specialisti si sa renuntati sa mai plecati cu masina pentru ca este vorba despre o componenta care trebuie inlocuita imediat fara doar si poate.

Pierderea lichidului de la servodirectie este o problema serioasa des intalnita la modelele Insignia, iar aceasta este una majora, deoarece problemele legate de fluidul de directie ar putea creste riscul de aparitie a incendiilor atunci cand va aflati pe drum. Tot legat de servodirectie, exista probleme si cu sistemul care poate decide ca este momentul sa se inchida in timpul rulajului. Daca observati ca manevrabilitatea este deosebit de dura, atunci puteti sa aduceti masina la service-ul nostru pentru reparatie.

Diesel Insignias utilizeaza un filtru de particule diesel (DPF) care are un sistem de curatare care necesita ca masina sa functioneze la viteze mai mari pentru a arde murdaria. daca acesta nu mai functioneaza in parametrii normali, atunci este nevoie de inlocuirea lui cu un altul, pentru a evita infundarea sistemului.

O alta problema des intalnita la modelele Insigna este reprezentata de airbag. Daca Insigna dvs. a fost fabricata in perioada 2009-2010, verificati daca autovehiculul a suferit o defectiune la airbag, deoarece aceasta a determinat o rechemare in service pentru autoturismele produse in perioada respectiva, iar autoturismele din perioada 2010-2011 au o rechemare similara din cauza unor probleme in senzorii din motoarele electrice ale geamurilor.

Daca observati una dintre defectiunile de mai sus la Opelul Insigna pe care il detineti, atunci este cazul de o vizita la service pentru a diagnoza corecta si rapida. Este posibil ca intarzierea vizitei la service sa aduca cu sine alte probleme care se pot agrava in timp scurt.

Mai mult decat atat, Auto Atu va poate ajuta sa va reparati masina intr-un timp foarte scurt si cu un minim de efort financiar.

No Comments

Post A Comment