bara

O petrecere de exceptie cu trusou botez personalizat

O petrecere de exceptie cu trusou botez personalizat

09:55 20 March in Fashion
0 Comments
Share Button

Alegerea parintilor spirituali este un aspect delicat. Nasii au o anumita responsabilitate, iar tratarea micutului botezat ca pe propriul copil, este o necesitate. Darurile oferite celui mic, cat si grija pe care i-o veti purta conteaza foarte mult. Puteti face o petrecere de exceptie cu trusou botez personalizat, online, fara sa mai fie necesara deplasarea in alte magazine.

Prima petrecere a unui copil va avea mereu vie amintirea prin nasi si ceea ce ei ofera. Nasii sunt cei care asigura trusoul pentru cel mic, care va contine toate piesele necesare. Trusoul poate fi sub forma rotunda sau dreptunghiulara. Acesta se poate personaliza cu numele si data botezului, iar culorile variaza in functie de ce ai nevoie. Sunt disponibile cutii pentru trusouri cu dantela sau catifea, cat si cutii traditionale.

Gasesti trusouri pentru botez personalizate, pe hainutetrendy.ro. Aici vei descoperi o gama variata de unde puteti alege ce sa oferiti micutului sau micutei botezate. Trusoul pentru biserica este compus din sapte piese, respectiv: sapun si prosop pentru preot, prosop pentru bebelus, fasa, sticluta pentru mir, cutiuta si crijma cu capison. In setul pentru preot se regasesc prosopul, sapunul si sticluta pentru mir. Cel pentru bebelus contine prosopul, panza de mir, fasa si cutiuta.

Aceste accesorii sunt toate cele necesare pentru botez. Poti gazdui o petrecere de exceptie cu trusou botez personalizat in functie de preferinte! Personalizarea inseamna de cele mai multe ori, grija si interesul suprem pe care i-l poti oferi unei persoane. Cu alte cuvinte, iti doresti ca acea persoana sa nu fie la egalitate cu oricare alta, sa fie speciala. Un trusou personalizat este cadoul ideal din partea nasilor, pentru bebelusul ce urmeaza a fi crestinat.

Pe hainutetrendy.ro ai parte de trusouri cu cele mai faimoase desene animate, brodate. Daca iti doresti sa optezi pentru ceva crestinesc, alege un trusou cu un Ingeras brodat. Trusourile brodate cu Winnie the Pooh, Strumfii, Minnie Mouse, Minioni sau Pisicile Aristocrate sunt o alegere ispirata, mai ales daca cel/a mic/a obisnuieste sa se uite la acestea.

Un trusou personalizat care sa fie in concordanta cu lumanarile de botez si amenajarea salii unde va avea loc petrecerea, paote fi cireasa de pe tort! In acest fel, nasii vor da dovada de preocupare maxima in ceea ce-l priveste pe cel mic, cat si pe parinti. Pentru a le oferi si parintilor o mica surpriza, poti tine secreta alegerea trusoului.

Daca va doriti sa mergeti pe ceva traditional si elegant, puteti alege trusouri cu imprimeuri si motive traditionale. Un trusou de acest tip poate fi piesa care completeaza o petrecere traditionala sau cea care iasa in evidenta in cazul unei petreceri moderne. Puteti alege un trusou in culorile costumasului sau rochitei bebelusului. Sunt disponbile culori pale, in tonuri inchise si deschise, pentru a se asorta cu numeroase accesorii. Alege sa iei parte la o petrecere de exceptie cu trusou botez personalizat!

No Comments

Post A Comment