bara

Navigatii auto profesionale pentru orice tip de masina

Navigatii auto profesionale pentru orice tip de masina

19:27 22 November in Auto
0 Comments
Share Button

Daca pana acum nu te-ai gandit la un sistem de navigatie, e timpul sa o faci! Facilitatea cu care pot fi utilizate si ajutorul pe care ti-l ofera in timp ce conduci sunt mai valoroase decat crezi. Instalarea unei navigatii pe bordul masinii este o decizie corecta si cu siguranta nu vei regreta. Alege dintr-o gama larga de navigatii auto profesionale pentru orice tip de masina!

Navigatiile sunt noile gadgeturi ce iti permit efectuarea mai multor actiuni simultan. De pilda, daca iti doresti sa asculti muzica si totusi sa vezi harta GPS-ului, poti face aceste doua lucruri. Cu functie de Dual Zone, daca este necesara vocea GPS-ului, aceasta se va suprapune peste muzica.

Magazinul online navigatiiandroid.ro dispune de o varietate de astfel de sisteme complete pentru masina ta. Daca esti in cautare de navigatie pentru orice tip de masina, site-ul te astepta la cumparaturi! Printre modelele acestor sisteme se regaseste navigatie opel astra h, navigatie BMW, navigatie Audi, Dacia, Alfa Romeo si multe alte marci cunoscute.

De ce sa alegi un astfel de sistem?

Navigatia vine insotita de toate cablurile necesare montajului. Nu sunt necesare adaptoare si nici modificari ale instalatiei electrice. Toate comenzile de pe volan raman functionale, iar odata cu luarea contactului navigatia se opreste si bateria masinii nu se va descarca.

Aceasta este utila pentru orice sofer, oferind un stil de condus economic, relaxant si responsabil. Afisajul navigatiei va arata diferite imagini din spatele masinii odata cu parcarea cu spatele, consumul carburantului, harta GPS, aplicatii diferite, radio, ceas si multe altele.

Fara sa utilizezi telefonul mobil poti vorbi cu persoanele dragi! Tot ce trebuie sa faci este sa descarci contactele pe navigatie, apoi poti prelua si initia apeluri direct de pe ecranul acesteia. Vei scapa de amenzi pentru folosirea telefonului, vei putea efectua in siguranta manevre cu volanul si vei conduce mult mai relaxat.

Asculta muzica preferata si vizioneaza videoclipuri ori de care ori doresti. Prin functia Wi-Fi navigatia va descarca aplicatiile dorite precum YouTube, Spotify, Netflix sau alte platforme. In acest fel vei putea asculta piese cu clipuri sau viziona serialul preferat in parcare. In plus, daca sunt copii in masina le poti porni desenele animate.

Navigatia este o modalitate prin care poti ajunge la destinatie in siguranta si rapid. Cu ajutorul GPS-ului vei cunoaste toate rutele alternative in cazul blocarii traficului sau a drumurilor inchise. In timp real vei fi redirectionat in cazul in care ai ales un drum gresit sau prea lung. Afisajul navigatiei se schimba si iti ofera indicatii vocale pentru a ajunge la destinatia dorita.

Optezi pentru o navigatie Android? Nu te lasa pacalit de sistemul de operare! Chiar daca este Android, navigatia se poate conecta cu orice tip de telefon prin intermediul Bluetooth-ului.

Se pot descarca orice aplicatii prin Wi-Fi, chiar daca sistemul de operare al telefonului nu este Android. De asemenea, poti verifica si notificari de pe diferite platforme precum Instagram, Facebook sau WhatsApp. 

No Comments

Post A Comment