bara

Motocoasă cu motor în 4 timpi pentru munca ușoară și rapidă

Motocoasă cu motor în 4 timpi pentru munca ușoară și rapidă

Motocoasă cu motor în 4 timpi pentru munca ușoară și rapidă

15:45 10 August in Casa si gradina
0 Comments
Share Button

O motocoasă cu motor în 4 timpi pe benzină este un instrument puternic și modern. Această unealtă este utilă nu numai pentru a tăia iarba din apropierea casei, ci și pentru a efectua o gamă largă de sarcini. 

Taie tulpini dure, tunde iarba înaltă și groasă, cosește fânul, îndepărtează ramuri tinere de arbuști și copăcei auto-însămânțați. În general, facilitează viața proprietarului unei case, efectuând o cantitate mare de muncă într-un timp scurt.

Marele avantaj al motocoasei pe benzină, față de cea electrică, este autonomia în muncă, adică poți tunde vegetația crescută oriunde și peste tot, deoarece nu este prevăzută cu un cablu pentru priză.

Transmisia prin cardan face posibilă cosirea departe de casă, pe câmp, în pădure, în zone întinse. Echipamentul de cosit pe benzină este foarte rezistent și poate avea o lungă durată de viață.

Caracteristici motor în 4 timpi

Motorul său pe benzină este proiectat pentru sarcini frecvente și grele, nu se supraîncălzește pentru a fi nevoie să faci pauze la fiecare 10-15 minute, așa cum sunt cerințele unei motocoase electrice ieftine.

Toate avantajele motocoasei le reprezintă motorul pe benzină. Oferă putere și mobilitate și are, de asemenea, o gamă destul de largă de caracteristici tehnice și caracteristici de proiectare. Pentru acționările în patru timpi, există patru sisteme de tăiere. Față de motoarele în 2 timpi, motocoasa în 4 timpi dublează și intensitatea mecanismului.

Designul se dovedește a fi mai masiv și mai greu, dar mult mai rațional, și acest lucru se manifestă în economia de combustibil. Combustibilul pentru motocoasa cu motor în patru timpi este benzina. 

Uleiul este încărcat separat în rezervorul de ulei și nu intră în cilindru și în camera de ardere, și prin urmare, uleiul nu se arde și nu miroase. Deoarece consumul de combustibil este mai mic, sunetul motorului în 4 timpi este mult mai silențios.

Motocoasa în 4 timpi – Caracteristici

Principala caracteristică a acestui model particular este combinația între compactitate și calitatea profesională a unităților principale. Arborele cu o lungime de 1500 mm este realizat din oțel consolidat de 28 mm pe 9 caneluri.

Elementele de bază sunt realizate din metal ușor, ceea ce are un efect pozitiv asupra greutății finale, aceasta fiind de 6 kg. În același timp, oțelul puternic este utilizat pentru piesele critice. Un alt element structural important cu care este echipat acest model de motocoasă în 4 timpi este puterea motorului de 7 CP (5.6 kw). Dispozitivul este dotat cu sistem de protecție și previne deteriorarea motorului atunci când cuțitul rotativ lovește un obstacol solid.

Pornirea se face ușor cu ajutorul unui starter Smart Start 2020, ceea ce exclude ruperea cordonului. Dispozitivul este dotat cu 2 mânere ergonomice, un tambur cu fir automat, un disc Vidia, un disc 3 lame Alpin, un disc 8 lame Alpin, un kit montaj și întreținere, un ham Profi tip rucsac cu bretele Alpin, precum și un manual în limba română cu care îți va fi mult mai ușor să afli despre componentele dispozitivului, modul de a monta fiecare accesoriu etc.

Hamul Profi tip rucsac cu bretele Alpin este o suspensie specială care ușurează umerii, protejează dispozitivul de cădere, dacă alunecă accidental din mâini și este convenabil de utilizat și de transportat în timpul muncii.

No Comments

Post A Comment