bara

Motive pentru care muntii sunt un izvor de fericire

Motive pentru care muntii sunt un izvor de fericire

Motive pentru care muntii sunt un izvor de fericire

17:58 08 October in Turism
0 Comments
Share Button

Afara din oras, in natura – orice persoana isi poate schimbat viata de zi cu zi, care este stresanta din cauza locului de munca sau a problemelor cu diferiti oameni.  O vacanta in natura este una dintre cele mai bune decizii pe care oricine ar putea sa o ia fara a sta pe ganduri. De asemenea, se poate castiga un timp special alaturi de cei dragi!

In Sasca Montana, ca de exemplu, este liniste, dar una deloc singuratica. In munti exista mult mai putini oameni decat exista in orase si totusi exista intalniri mult mai reale decat intr-un oras.

Aici oamenii se saluta amical cand se intalnesc in mijlocul naturii si desigur, pot face schimb de povesti.  Seara, in timpul cinei impreuna cu familia la cazare Sasca Montana, turistii se pot indeparta rapid de subiectele superficiale, la conversatii ce ii ating pe cei din jur si care sunt atat de valoroase.

Viata este mult mai simpla si  mult mai frumoasa. Drumetiile facute in timpul zilei si atractiile naturale dezvaluie o dispozitie de calm. In plus, exista sentimentul de libertate ce poate fi experimentat in timpul drumetiilor si momentul incomparabil in care s-a atins varful cel mai inalt al muntelui.

Echipati doar cu un rucsac plin de lucruri, turistii se pot opri la Hotel & Spa Rocker’s Inn pentru pranz, pentru a manca o delicioasa ciorba sau o felie de branza de casa, iar dupa-amiaza se pot relaxa la piscina pana tarziu in noapte.

A doua zi, tot ce mai ramane de facut este de a scapa de pantofii de drumetie si de a se bucura de soarele de pe pajistea din jur cu un ceai si o prajitura de casa pe terasa. Acolo va exista ambianta perfecta pentru a reflecta asupra experientelor interesante si frumoase ale zilei. Dupa cina cu cei dragi, ceea ce creeaza adesea prietenii grozave – turistii se pot bucura de jacuzzi-ul exterior si confortabil realizat dintr-un lemn bun sau de cerul instelat uluitor. Nu va exista moment mai frumos ca acela!

Telefonul mobil nu functioneaza intotdeauna. Chiar daca pentru prima oara pare sa fie un scenariu dintr-un film horror, duce la faptul ca turistii se pot bucura din nou de viata in acel moment “tragic”. Turistii vor observa ca pot avea o legatura cu ei insisi si cu natura, ceea ce este atat de infinit de greu acasa. Ei vor trai mult mai mult in armonie cu natura.

Cand se intuneca, acestia vor merge la culcare in loc sa petreaca timpul pe telefonul  mobil. Deci, urmatoarea zi vor fi bine odihniti la sapte dimineata si isi vor putea incepe ziua inviorati. Cand soarele rasare, turistii vor stii ca ziua va incepe si va fi plina de aventuri.

Indiferent unde isi vor indrepta privirea , turistii nu se vor putea satura de privelistea naturii. Pajisti verzi luxuriante, paraie grabite care se strecoara printre bolovani, munti accidentati, cu varfurile lor acoperite de verde si lacurile reci, vor caracteriza acel peisaj montan superb!

No Comments

Post A Comment