bara

Modalitati eficiente de promovare a unei afaceri in mediul online

Modalitati eficiente de promovare a unei afaceri in mediul online

Modalitati eficiente de promovare a unei afaceri in mediul online

07:02 22 January in Despre altele
0 Comments
Share Button

In momentul in care lanseaza o afacere, cu siguranta fiecare antreprenor isi doreste ca aceasta sa aiba succesul la care a visat dintotdeauna, pentru ca acesta impreuna cu familia sa, sa aiba liniste din punct de vedere financiar.

Ei bine, trebuie mentionat insa faptul ca lumea afacerilor este dura, asa ca antreprenorii noi trebuie sa vina cu o strategie extrem de eficienta prin care sa isi promoveze afacerea, si sa atraga un numar cat mai mare de clienti spre firma sa, pentru ca in caz contrar sansele de reusita scad considerabil.

Si cum mediul offline nu mai conteaza atat de mult, cu siguranta campaniile de promovare ale afacerilor ar cam trebui sa fie duse in mediul online, pentru ca internetul conteaza enorm de mult pentru oameni in zilele noastre, el fiind si sursa de informatie principala pentru mai toata lumea.

In acest sens, antreprenorii ar putea apela la diferite campanii de marketing online, iar printre cele mai eficiente astfel de solutii se numara si campaniile de mobile marketing.

In mod evident sunt antreprenori care nu prea inteleg cum ii poate ajuta o astfel de campanie sa isi promoveze eficient afacerea, insa in urma vizionarii unui tutorial mobile marketing, cu siguranta vor intelege despre ce este vorba.

O campanie mobile marketing, sau se poate efectua prin intermediul SMS-urilor, iar aceasta campanie cu siguranta este si ieftina, dar si acceptata de mai multe forme de mobile marketing.

Marketingul prin intermediul SMS-urilor poate sa fie folosit atat pentru cresterea cifrei de vanzari, cat si pentru construirea brandului, CRM, pentru loialitate sau pentru campanii de retentie, insa aceste campanii pot sa fie folosite si ca un instrument de raspuns direct unor campanii de la radio, TV sau pentru publicitatea print.

Aceste campanii de marketing mobil sunt foarte des intalnite, datorita faptului ca in primul rand sunt foarte eficiente, dar si datorita faptului ca sunt mult mai ieftine in comparatie cu alte campanii de marketing pentru care pot opta clientii.

Plus de asta, oamenii nu se uita mereu la TV pentru a vedea diferite reclame, in schimb, atunci cand primesc un SMS il citesc in totalitate, asa ca pot sa fie informati cu privire la tot felul de produse si campanii publicitare.

Campaniile de marketing mobil au si rezultate immediate, pentru ca oamenii au mereu asupra lor telefoanele mobile, asa ca un – doi pot sa deschida telefonul si sa citeasca mesajul sa vada despre ce este vorba.

Ei bine, pe langa campaniile de marketing mobil, cu siguranta antreprenorii pot sa opteze si pentru diferite alte modalitati de promovare ale afacerilor in mediul online.

Sunt antreprenori care aleg sa isi promoveze afacerea in mediul online prin procesul de optimizare seo, in timp ce alti antreprenori aleg sa se promoveze prin intermediul retelelor de socializare.

Ei bine, antreprenorii pot apela si la doua sau mai multe modalitati de promovare in mediul online, iar aceste promovari online in mod evident le vor aduce mai multi clienti decat promovarile din mediul offline.

No Comments

Post A Comment