bara

Misterul OZN-ului din Roswell rezolvat, conform unui documentar German

Misterul OZN-ului din Roswell rezolvat, conform unui documentar German

Misterul OZN-ului din Roswell rezolvat, conform unui documentar German

10:32 23 September in Mistere elucidate, OZN-uri si Extraterestrii
0 Comments
Share Button

Un nou documentar German sustine ca testarea unui avion nazist secret de catre USAF este conspiratia reala din spatele celebrului incident din Roswell.

Incidentul din Roswell a avut loc la inceputul lunii iulie in 1947. Ceva s-a prabusit in desert, iar USAF nu stiu ce a fost. Ei au scris chiar si un comunicat de presa spunand ca au capturat o farfurie zburatoare care s-a prabusit. A doua zi au retras aceasta declaratie si au spus ca a fost o greseala. Resturile misterioase fiind un balon meteorologic. Dupa aceea, incidentul a fost uitat.

Apoi, in anii 1970, Jesse Marcel, care a fost ofiter de informatii la Roswell Army Air Field ( campul de armata aerian), a declarat ca scuza cu balonul meteorologic a fost o minciuna. El a spus a fost primul la locul faptei, iar ceea ce a vazut nu a fost nici un balon meteorologic. De atunci, sute de presupusi martori s-au manifestat spunand ca stiau sau ca au facut parte din acoperire. Multi chiar au spus ca au vazut corpuri de extraterestri. Povestea a crescut in popularitate pana cand a devenit un nume de uz casnic.

In cele din urma, ca urmare a anchetelor politicienilor, si chiar a lui Bill Clinton, USAF a declarat ca accidentul de la Roswell a fost de fapt un balon secret de spionaj de altitudine mare, si corpurile extraterestre au fost de fapt manechine de testari.

Documentarul german este numit “OZN-uri si al Treilea Reich”, si conform cu acest nou documentar, germanii lucrau la o aeronava top secreta numita Bell. Aceasta nu este o descoperire noua. Cercetatorii OZN au scris despre legendele Bell de zeci de ani. Cu toate acestea, documentarul include unele marturii ale unor martori credibile.

Unul dintre acesti martori este inginerul aeronautic Georg Klein. El spune, “Asta este ceea ce am vazut cu ochii mei -. Un OZN nazist”. A mai spus: “Eu nu ma consider un excentric sau cineva care crede in fantezii”.

Se presupune ca Bell a combinat tehnologia rachetei si elicopterului, si a fost proiectat in Praga. Apoi, in 1943, Statele Unite au preluat controlul asupra tehnologiei. Joseph Andreas Epp, un inginer care ar fi lucrat la proiect, spune ca au fost construite 15 modele.

El a spus: “Dupa aceasta, aripile lamele ar fi permis sa se roteasca in mod liber, ca farfuria s-a miscat inainte ca intr-un auto-girocopter. Dupa toate probabilitatile, viteza aripilor lamele si valoarea lor de ridicare, ar putea fi crescuta prin directionarea jeturilor orizontale reglabile usor in sus pentru a se prinde de lamele, astfel rotindu-le mai repede la digresiunea treptata a pilotului”.

Desi se pare ca exista mai multi martori care sa fi lucrat la proiect, de ce nu am vazut folosindu-se aceasta tehnologie, si de ce guvernul inca tine acest secret? Daca documentarul raspunde la aceste intrebari, nu se spune despre documentar la stirile in engleza. Documentarul fiind in limba germana.

Cealalta intrebare este daca acest lucru a fost testat, ce ii face pe creatorii documentarului sa creada ca asta este ceea ce s-a prabusit la Roswell, New Mexico, în 1947? Legatura dintre Bell si Roswell nu este nici ea in aceste povesti.

Daca locuiti in Germania – nu radeti, avem o multime de cititori internationali(si ii iubim) – si au vazut documentarul, sa ne anuntati daca au raspuns la oricare dintre aceste intrebari.
Un plus interesant la acoperirea Mirror Online a acestui documentar, este un sondaj de opinie Roswell la sfarsitul povestii.

Ei intreaba: “Ce credeti ca a fost in spatele incidentului din Roswell?” Cel mai multi spun extraterestrii, dar restul sunt impartiti intre un “aparat de razboi nazist” si “n-am idee” . Doar 6%, pana in prezent, merg pe explicatia oficiala cu balonul meteorologic.

No Comments

Post A Comment