bara

LG G5 – concurentul direct al iPhone 7

LG G5 – concurentul direct al iPhone 7

LG G5 – concurentul direct al iPhone 7

09:20 05 April in Despre altele
0 Comments
Share Button

Cei de la LG au dezvaluit in sfarsit detaliile despre noul flagship LG G5, in timpul event-ului Play Begins de la Mobile World Congress 2016. Acest telefon, conceput ca si concurent direct pentru iPhone 7 si Samsung Galaxy S7, dispune de o baterie detasabila, slot micro SD si un corp avansat complet din metal. Pentru huse LG, intra pe AccesoriiGsm.ro.

All Metal Body – LG G5 are carcasa construita in intregime din metal, punand acest device in competitie directa cu puternicele smartphone-uri de la Samsung si Apple.

Bateria reincarcabila – Telefonul are o baterie de dimensiuni respectabile, cu capacitatea de 2800 mAh, aceasta fiind detasabila. Asta inseamna ca utilizatorii vor fi capabili sa indeparteze bateria si sa o schimbe cu una noua, doar in cateva secunde. Multe device-uri ale concurentei au baterii incorporate ce nu se pot inlocui, iar asta cu siguranta va reprezenta un plus pentru cei de la LG.

Display Always-ON – Acest feature permite userilor sa verifice status-ul bateriei, timpul si diferite notificari, fara a fi nevoie sa scoata device-ul din sleep. Compania declara ca acest lucru este posibil prin backlight-ul display-ului ce are capacitatea sa lumineze doar o mica parte din suprafata totala. In acelasi timp, aceasta optiune consuma doar 0.8% din capacitatea bateriei, la fiecare ora.

Module Extra – LG a introdus module aditionale pentru noul sau smartphone, ansamblu de module pe care le denumeste “LG Friends”.

Aceste 2 module au fost prezentate de catre LG in timpul event-ului Play Begins:
1.    CAM Plus – acesta este un accesoriu special al camerei, construit pentru telefon. Nu ofera doar un grip mai mare si mai avansat al camerei pentru operarea acesteia cu o singura mana, dar permite si o economie mai eficienta a bateriei.
2.    HI-FI Plus cu B&O Play – acest modul transforma practic telefonul intr-un audio player de calitate. Suporta fisiere audio de inalta definitie pe 32 biti si 384Khz.

Alte optiuni si specificatii:
LG G5 vine cu un display de 5.3 inchi cu o rezolutie excelenta, de 2560×1440, la o densitate a pixelilor de 554ppi (pixels per inch). Acest smartphone premium va fi motorizat de catre ultimul procesor al celor de la Qualcomm, Snapdragon 820. Telefonul va avea o memorie de 4GB de Ram si capacitate de stocare de 32GB (interna), aceasta putand sa fie extinsa pana la un maximum de 2 TB printr-un slot micro SD. In plus, telefonul va rula Android 6.0 Marshmallow.

In ceea ce priveste camerele foto, LG G5 va avea disponibile 2 camere: una de 16 megapixeli de 72 de grade (de spate) si una frontala de 8 megapixeli de 135 de grade (pentru selfie). Unghiurile largi ale lentilelor acestor camere, vor permite efectuarea in bune conditii de fotografii ale cladirilor mai inalte, peisaje si grupuri mari de persoane.

Portul USB tip C de pe acest telefon este compatibil cu standardul USB 3.0, dar avem si Bluetooth 4.2, NFC si Wifi 802.11 a,b,g,n,ac. Utilizatorii vor avea de ales intre 4 culori disponibile la data aparitiei: Roz, Gold, Silver si Titan.

No Comments

Post A Comment