bara

iPhone SE dispune de o camera excelenta

iPhone SE dispune de o camera excelenta

iPhone SE dispune de o camera excelenta

10:06 14 December in Despre altele
0 Comments
Share Button

iPhone SE este un smartphone interesant din toate punctele de vedere, iar camera nu face exceptie. Cauti piese iPhone originale? Intra pe AccesoriiGsm.ro.

Camera prezenta pe acest device are acelasi senzor pe care il foloseste si camera de pe iPhone 6s, ceea ce inseamna ca poate face fotografii impresionante, la cele mai inalte standarde de calitate, intalnite pe smartphone.

Pentru ca a venit vorba de camera, trebuie sa stiti ca nu numai calitatea fotografiilor pe care le puteti face cu iPhone SE, face din acest device unul foarte dorit de utilizatori. Este si foarte usor de folosit.

Aplicatia camerei de pe iPhone SE raspunde foarte rapid la toate comenzile si suporta de asemenea functia Live
Photos ce permite vizualizarea fotografiilor intr-un colaj in format clip video.

Senzorul camerei de pe acest telefon are marimea de 12 megapixeli, unul adecvat si suficient chiar si pentru zilele noastre. Foarte importanta este si apertura acestuia, una destul de larga, f/2.2. Prin comparatie, Samsung Galaxy S7 (un flagship lansat in 2016), are tot un senzor de 12 megapixeli, dar cu o apertura si mai larga, f/1.7.

Apertura mai larga inseamna lumina mai multa care poate lua contact cu suprafata senzorului. Acest lucru se traduce mai departe prin fotografii mai clare, mai luminoase si fara zgomot de imagine, chiar si in conditii de luminozitate scazuta. De asemenea, cu cat este mai mare apertura, cu atat mai mult imaginile (pozele) vor iesi mai putin miscate (senzatia de blurare).

Lentilele sistemului de camera sunt foarte rapide pe acest model. Acestea suporta si phase-detection, ceea ce inseamna ca focusarea se va face foarte rapid si precis.

Zgomotul de imagine este redus aproape de 0, iar fotografiile au un look natural. Multi spun ca acest senzor se poate compara din punct de vedere al calitatii fotografiilor executate, cu senzorii de pe Galaxy S7 sau LG G5. Cu toate astea, iPhone SE nu are rezultate atat de bune in conditii de iluminare slaba, cum au smartphone-urile mentionate mai sus.

Mai mult decat atat, un telefon din aceeasi gama si anume iPhone 6 Plus, reuseste fotografii mai bune pe lumina slaba, datorita faptului ca dispune de stabilizare optica a imaginii (OIS), lucru pe care iPhone SE nu-l are. Cu toate astea, pentru pretul sau, iPhone SE este un telefon cu o camera extrem de performanta, care va satisface majoritatea utilizatorilor.

Oricum telefonul face poze mult mai bune decat o pot face smartphone-urile midrange si concureaza cu succes device-uri mai scumpe, cu senzori teoretic mai performanti.

Flash-ul incorporat foloseste tehnologia TrueTone, imaginile executate la interior (fara lumina), avand un contrast bun, o prezenta minima a zgomotului si un focus decent.

Prin “True Tone” intelegem 2 led-uri care se adapteaza si colaboreaza pentru producerea unei lumini de flash variate, in functie de conditiile de iluminare din zona unde efectuam fotografia. Prin acest lucru, pozele capata un ton realist, natural, fata de flash-urile normale care tind sa “arda” imaginea sau sa produca un efect de tip “ghost face”.

No Comments

Post A Comment