bara

iPhone 8 Plus – data de lansare, noutati si zvonuri

iPhone 8 Plus – data de lansare, noutati si zvonuri

iPhone 8 Plus – data de lansare, noutati si zvonuri

05:46 29 June in Despre altele
0 Comments
Share Button

Actualizare: Numeroase leak-uri de pe internet, ne-au relevat o privire mai atenta la ceea ce ar putea fi forma finala a iPhone 8 Plus, dar problema cu scanerul de amprente ar putea insemna ca telefonul va fi amanat. Cauti huse iPhone ieftine? AccesoriiGsm.ro este cel mai bun loc pentru tine!

Anul acesta marcheaza a zecea aniversare a iPhone-ului original. Aproape 10 ani de cand Steve Jobs a iesit pe scena si a schimbat modul in care folosim telefoanele mobile, deci va puteti astepta ca Apple sa sarbatoreasca cu upgrade-uri majore pe iPhone 8 si pe iPhone 8 Plus.

Asta se intampla cu unele dintre zvonurile pe care le auzim deja, ceea ce sugereaza ca iPhone 8 Plus va vedea o multime de imbunatatiri. Am aflat deja ca iPhone 8 Plus poate veni in doua modele diferite si am auzit zvonuri ca ar avea si un profil hardware complet modernizat.

IPhone 7 Plus a fost chiar mai bun decat iPhone 7, deci avem mari sperante pentru iPhone 8 Plus. Dar va fi chiar numit iPhone 8 Plus, sau vom primi iPhone 7S Plus? Conventia de numire obisnuita a Apple sugereaza ca se va merge pe iPhone 7S Plus, dar compania poate decide sa foloseasca aniversarea a zecea ca o scuza pentru a sari peste o generatie, pentru un upgrade major in 2017.

Sa trecem la subiect…

Ce este Iphone 8 Plus? Urmatorul iPhone phablet
Cand va fi disponibil pe piata? Probabil septembrie 2017, sau poate 2018
Cat va costa? O multime de bani (probabil).

Data lansarii iPhone 8 Plus

In ultimii ani, Apple a anuntat noi iPhone-uri la inceputul lunii septembrie si apoi a lansat telefonul mai tarziu in cursul aceleiasi luni.

Exact atunci cand ne asteptam ca iPhone 8 Plus sa fie lansat in 2017. Singurul iPhone care nu s-a lansat in Septembrie in ultimii ani este iPhone SE, dar ne asteptam ca iPhone 8 Plus sa urmeze exact la un an dupa iPhone 7 Plus, lansat in septembrie 2016.

Exista si o sansa ca acest device sa fie numit iPhone 7S Plus – caz in care telefonul numit iPhone 8 Plus nu va mai fi aici decat in 2018.

De obicei ne-am astepta ca Apple sa introduca un model S in anul dupa un nou telefon numerotat, dar in acest an o multime de zvonuri au sugerat ca s-ar putea doar sa sara direct la iPhone 8 Plus.

Dar chiar daca asteptam lansarea de la sfarsitul lui 2017, este posibil ca iPhone 8 Plus sa nu aterizeze in Septembrie, zvonurile sugerand ca exista probleme cu laminarea ecranului, ceea ce ar putea face ca acesta sa fie amanat pana in Octombrie sau Noiembrie. Mai recent, am auzit ca Apple nu a decis cum sa integreze scanerul de amprenta, ceea ce ar putea duce la o intarziere de inca 1-2 luni, in functie de cat de repede se va rezolva aceasta problema de design.

De la TechRadar citire: „Septembrie 2017 pare probabil, dar se poate numi iPhone 7S Plus in loc de iPhone 8 Plus si este posibila o intarziere.”

No Comments

Post A Comment