bara

Instalarea sitemului de operare iOS 9 pe iPhone 6

Instalarea sitemului de operare iOS 9 pe iPhone 6

Instalarea sitemului de operare iOS 9 pe iPhone 6

08:29 05 April in Despre altele
0 Comments
Share Button

Inainte de a efectua un upgrade al vechiului sistem de operare de pe iphone-ul tau, inlocuindu-l cu unul de aparitie mai noua, te sfatuim sa faci neaparat un backup al datelor cele mai importante (poze, videoclipuri, documente importante), stocate pe telefonul respectiv.

Daca esti interesat de inlocuire baterie iPhone 6, intra pe ServiceGsm.ro si vei gasi cele mai bune oferte.
iOS 9 este cea mai noua si cea mai buna versiune de sistem de operare al celor de la Apple, disponibil pentru iPhone-ul tau, dar si pentru iPad-uri sau iPod-uri.

Trebuie sa stii totusi ca acest sistem de operare nu este compatibil decat cu device-urile de data mai recenta, ce suporta deja si sunt capabile sa ruleze mai vechiul iOS 8. In concluzie, daca esti posesorul unui Ipad Pro, al unui iPhone 6s sau 6s Plus, cu siguranta vei putea instala noul sistem, fara probleme.

Downloadul si instalarea iOS 9.

Dupa ce back-up-ul a fost efectuat, poti instala rapid iOS 9 pe device-ul tau Apple. Poti face asta direct din device sau prin aplicatia iTunes. In acest caz, iti recomandam upgrade-ul prin device.

Update-ul iOS 9 este un download destul de mare, dar cantitatea de spatiu liber cerut pe device-ul tau, este mai mica decat cea care este ceruta pentru instalarea iOS 8, asa ca probabil nu vei avea probleme cu instalarea noului iOS 9.

Asigura-te intai ca ai pornit wifi-ul pe device-ul tau si ca acesta are acumulatorul incarcat la maxim, pentru mai multa siguranta poti lasa telefonul la incarcat. Mai departe, acceseaza meniul Settings>General>Software Update. Pe acest ecran, vei vedea un mesaj care te va anunta ca “iOS 9 is available”, confirmandu-ti disponibilitatea noului sistem de operare.

Apasa pe Download and Install. Acum, device-ul va incepe procesul de descarcare al update-ului. O data ce downloadul in sine este finalizat, vei vedea afisata o fereastra de tip pop-up, care te va intreba daca doresti sa efectuezi instalarea. Apasa mai departe pe Install.

Dupa ce se va finaliza si instalarea, totul este gata iar iPhone-ul tau se va restarta automat.

Downloadul iOS 9 cu ajutorul aplicatiei iTunes.

In cazul in care ai primit o eroare ca nu exista suficient spatiu disponibil pentru instalarea noului sistem de operare pe iPhone-ul tau, pe iPad sau pe iPod sau daca vrei sa instalezi acest update pe device-uri multiple de acelasi tip (de exemplu 3 modele de iPhone ale prietenilor tai), atunci poti sa instalezi iOS 9 prin iTune urmand pasii de mai jos:
1.    Deschide iTunes pe Mac sau pe PC.
2.    Conecteaza device-ul iOS la computerul respectiv. In aplicatia iTunes, selecteaza iconita device-ului de pe bara din partea de sus.
3.    Executa click pe tab-ul Summary si acceseaza Check for Update.
4.    Pentru a descarca si a instala iOS 9, apasa pe Download and Update.
O data ce instalarea s-a efectuat cu succes, urmeaza instructiunile de pe ecran pentru a afla cum poti porni noul sistem de operare.

Recomandam si aplicatia Gadgets 360 disponibila pe iOS dar si pe Android, ce va poate ajuta in cele mai multe situatii, livrand in acelasi timp informatii actualizate la zi despre ultimele update-uri si patch-uri, review-uri ale anumitor produse, etc.

No Comments

Post A Comment