bara

Idei bune si practici utile in SEO

Idei bune si practici utile in SEO

Idei bune si practici utile in SEO

07:37 21 January in Seo
0 Comments
Share Button

Daca nu urmati aceste sfaturi, aveti putine sanse sa va imbunatatiti pozitionarea. Daca nu stiti de unde sa incepeti sa optimizati SEO-ul site-ului dvs., un audit SEO va va da primele raspunsuri.

Tendintele SEO observate in 2017 raman valabile pentru acest an. Pentru o buna indexare a site-ului dvs., este important sa urmati cateva dintre aceste tendinte SEO pentru anul 2018:

Impactul indirect al retelelor sociale

Retelele sociale pot spori vizibilitatea site-ului dvs. Prin publicatii, partajare si dezvoltare comunitara, va cresteti audienta si este un semnal bun trimis la Google. In plus, publicatiile dvs. pe retelele sociale profesionale, cum ar fi LinkedIn sau Viadeo, va permit sa iesiti in evidenta in rezultatele cautarii. Este, de asemenea, o buna ocazie de a crea backlink interesante.

Videoclipuri, continut foarte popular

Ele sunt acum in centrul strategii de seo, video este un tip de continut apreciat de catre utilizatorii de Internet. Un videoclip YouTube distribuit in retelele sociale va permite sa imbunatatiti vizibilitatea site-ului dvs. web. In cele din urma, acest lucru va va permite sa va pozitionati mai bine in rezultatele motorului de cautare.

Designul mobil, mai important mai mult decat oricand

Actiunile de marketing pentru utilizatorii de telefonie mobila functioneaza foarte bine. Pentru a va bucura de ea, site-ul dvs. trebuie sa fie receptiv si sa se adapteze ecranelor mobile. In plus, paginile Mobile Friendly trebuie sa se incarce rapid, este esential sa pozitionati corect paginile dvs. web.

Cand timpul de incarcare este prea lung, acesta genereaza o rata mare de respingere si o rata de conversie scazuta. Acest lucru a justificat crearea de pagini web in format AMP,  avand un timp de incarcare mai rapid pe smartphone permite Google sa va puncteze pozitiv pentru o experienta buna.

John Mueller, „purtatorul de cuvant SEO“ Google a anuntat ca, odata cu indexul mobil In primul rand, SEO pe un site web pentru Google va fi directionat catre experienta utilizatorului de telefonie mobila. Daca vrei mai multe sfaturi utile in acest sens intra pe Seo Accounts.

Pentru un site necorespunzator pentru smartphone-uri, consecintele in ceea ce priveste pozitionarea si vizibilitatea vor fi in crestere. Site-urile responsabile au fost promovate de Google in rezultatele de cautare din 2016.

Cautarea vocala, o tendinta de dezvoltare rapida

Tendinta pentru cautari vocale este sa ia in considerare in strategia de SEO pentru 2018. Intr-adevar, tot mai multi utilizatori de Internet pun intrebari in Google si renunta sa mai caute. In plus, Google ofera adesea pozitii # 0 pentru cautarile vocale.

Com Score, analiza de publicitate corporativa americana cu sediul in Virginia, estimeaza ca pana in 2020 50% din cautarile efectuate vor fi pe cale orala.

Continutul este intotdeauna rentabilitatea investitiei

Calitatea continutului textului este mai relevanta decat oricand. Adaugate la producerea de continut de calitate, utilizarea etichetelor semantice poate structura si prioritiza continutul textului. Google va aprecia eforturile dvs. de marcare si va va recompensa in schimb. Intr-adevar, etichetele semantice ajuta motoarele de cautare sa inteleaga mai bine continutul editorial al paginilor dvs. web.

No Comments

Post A Comment