bara

Genrikh Mavrikiyevich Ludvig cercetator al ozn-urilor si extraterestrilor antici

Genrikh Mavrikiyevich Ludvig

Genrikh Mavrikiyevich Ludvig cercetator al ozn-urilor si extraterestrilor antici

09:42 06 December in Adevarata religie, Descoperiri stiintifice, Mistere elucidate, OZN-uri si Extraterestrii
0 Comments
Share Button

Genrikh Mavrikiyevich LudvigSovershenno Sekretno, un ziar rus foarte popular si respectat , a publicat un articol in numarul din octombrie 2011. Autorul este Vladimir Kucharyants, scriitor si jurnalist. Titlul este (in limba engleza – Worlds of teacher Ludvig) Lumile profesorului Ludvig.

Profesorul Genrikh Mavrikiyevich Ludvig a fost un om de stiinta rus foarte educat , un detinut al lagarelor de concentrare ale lui Stalin, un filosof, un savant de limbi antice, un arhitect indraznet, un profesor, un om deschis la minte care a trait in climatul ideologic sufocant al comunismului… o persoana care nu a clacat sub o presiune enorma, tortura si tradare.

Vladimir Kucharyants a fost elevul lui in anii 1960, dar numai in ultimii ani, a descoperit scopul cunostintelor profesorului Ludvig , ideile si mostenirea. Este mult mai mult de descoperit, iar scriitorul rus isi continua cautarea. El nu este inca sigur cine a a fost cu adevarat Genrikh Ludvig: un om de stiinta educat fenomenal care poseda cunostinte enciclopedice; un mistic; o persoana care a fost hirotonita in cunoasterea secreta.

Cei care cerceteaza fenomenul OZN si ipoteza astronautilor vechi, vor afla din articolul lui Sovershenno Sekretno ca profesorul Ludvig a fost capabil sa studieze manuscrise antice uimitoare in timpul sederii sale in biblioteca Vaticanului (in anii 1920). Acolo, el a citit despre extraterestrii care au vizitat Pamantul in antichitate; Ulterior, a inceput cercetarea civilizatiei Maya si a interpretat simbolurile lor ca nae spatiale si costume spatiale. In plus, profesorul Ludvig a mentionat ca biblioteca contine manuscrise despre alchimie si coduri antice.

Când NKVD-ul (KGB) l-au arestat in 1938, profesorul Ludvig a fost acuzat ca ar fi un spion Vatican (dar si Polonez, Neamt, American si Turc). El a supravietuit lagarelor de concentrare si torturii, si a purtat cu sine cunostintele sale incredibile , competentele lingvistice (vorbea fluent 20 de limbi, inclusiv cele antice), ideile si convingerile, prin anii plini de suferinta si incercari. Sotia sa a informat sau l-a denuntat la politia secreta.

Kucharyants mentioneaza ca profesorul Ludvig a aratat elevilor sai fotocopii ale manuscriselor antice ale Vaticanului (care contin informatii despre extraterestrii care au vizitat planeta noastra), cu desene, le-a descris esenta ascunsa a miturilor antice; le-a spus de Pilonul Fiery care a distrus o civilizatie antica avansata; el le-a aratat elevilor fotografii ale zidurilor fortaretei descoperite in Babilon, topita de catre o temperatura ingrozitoare, si a crezut ca exploziile nucleare ar fi putut provoca acest lucru.

Profesorul Ludvig a fost foarte mult interesat de civilizatia sumeriana si avea foarte multe cunostinte despre ea; el a discutat despre sensul ezoteric al piramidelor din Egipt (el le-a considerat a fi un fel de “aparate de energie”); el a studiat civilizatia Etrusca; stia despre Cabbala.

Profesorul Ludvig a fost si inventator si proiectant de tehnologie militara. El si-a ajutat tara chiar si in timpul detentiei sale. In timpul zilelor in care era detinut in GULAG in timpul celui de-al doilea razboi mondial, a avut cel putin 17 inventii cu numele sau: cum ar fi constructia de aeroporturi militare din zonele mlastinoase; o statie subterana silentioasa pentru testarea motoarelor aeriene; un lansator de bombe pentru tancurile de distanta mica; si multe altele. Rasplata lui a fost prelungirea pedepsei cu inchisoarea in 1942 pentru inca zece ani, dupa ce a fost denuntat pentru critica sa asupra politicilor lui Stalin in interiorul lagarelor de concentrare.

Ludvig stia secretele plantelor si proprietatile lor medicinale ezoterice, iar odata aceasta cunoastere l-a ajutat sa supravietuiasca, atunci cand a trbuit sa o vindece pe sotia comandantului lagarului de concentrare, sau murea daca nu facea asta.

Exista mult mai multe informatii in articolul lui Sovershenno Sekretno (de exemplu, prietenia sa cu un alt mare si extrem de talentat om de stiinta rus, Alexander Chizevsky, a carui opera am descris-o in articolele mele). Ii îndemn pe toti cei care sunt interesati de ipoteza astronautilor antici, sa afle mai multe despre profesorul Ludvig. Voi incerca, de asemenea, sa descoper mai mult, desi exista putine surse disponibile.

Genrikh Mavrikiyevich Ludvig care a decedat in 1973, a avut un intelect fantastic si a facut descoperiri incredibile. Sunt sigur ca fostul sau elev, Vladimir Kucharyants, care a putut sa descopere notitele si scrierile profesorului din anii 1930, va gasi mai multe documente si materiale.

No Comments

Post A Comment