bara

Exista lazi anume concepute pentru ciuperci?

Exista lazi anume concepute pentru ciuperci?

09:39 03 October in Casa si gradina
0 Comments
Share Button

In momentul in care locuiesti in mediul rural, daca esti si proprietarul unei suprafete mai mari de teren agricol, cu siguranta iti doresti sa incepi sa exploatezi la maxim terenul dar si resursele pe care le ai la dispozitie, pentru a realiza recolte cat mai mari, iar mai apoi, aceste recolte sa iti aduca venituri cat mai mari.

Si cum la noi in tara clima este una ideala, oamenii care se ocupa de agricultura au posibilitatea de a cultiva o multime de cereale, pot sa cultive deasemenea fructe si legume, asa ca trebuie doar sa aiba bunavointa, pentru ca totul este in favoarea lor.

Cei care insa nu detin o suprafata mare de teren agricol, au posibilitatea de a se reorienta, si de a-si deschide o ciupercarie chiar la ei acasa.

Se stie faptul ca din ce in ce mai multi romani se axeaza pe cultivarea ciupercilor, iar acestea pot sa fie cultivate intr-un beci de exemplu, sau chiar intr-un garaj, si nici nu sunt foarte pretentioase, asa ca nu trebuie sa ai cunostinte multe despre ciuperci, sau sa fii vreun agricultor de top pentru a putea cultiva ciupercile.

Plus de asta, ciupercile au fost la mare cautare in ultimii ani, si se estimeaza ca si in acest an, dar si in anii urmatori vor fi la mare cautare, iar drept dovada avem faptul ca ele se gasesc in cantitati destul de mari in fiecare supermarket din fiecare oras.

Asadar, in cazul in care locuiesti la tara, si ai de gand sa incepi o afacere, insa nu ai nici foarte multi bani la dispozitie pentru a-i investi, atunci mai mult ca sigur ar cam trebui sa te gandesti sa incepi sa cultivi ciuperci.

Ei bine, vei avea insa nevoie de ladite sau de lazi din plastic speciale cumparate direct de la Schoellerallibert, pentru ca doar in aceste lazi de plastic vei putea sa pastrezi ciupercile pe care le vei cultiva.

Un bun exemplu, ar fi ladita de plastic pentru ciuperci 120 PP agricol, care este o ladita de unica folosinta, si este ideala atat pentru depozitarea ciupercilor, cat si pentru transportul acestora de la ciupercarie pana la depozit, sau de la ciupercarie si pana in piata.

O astfel de ladita din plastic este fabricate din plastic reciclat, care poate sa fie negru sau in orice alta culoare la cerere, si are urmatoarele dimensiuni: 400 mm lungime x 300 mm latime x 120 mm inaltime.

Un astfel de model de ladita din plastic este ideal pentru depozitarea sau pentru transportarea mai multor tipuri de ciuperci.

Cel mai cunoscut tip de ciuperci care se gaseste pe piata din Romania, si care este depozitat si transportat in aceste lazi, este soiul de ciuperci Champingnon.

Tot in cazul in care te ocupi de cultivarea ciupercilor, ai putea sa iti indrepti atentia spre laditele din plastic 110, care au urmatoarele dimensiuni 600 mm lungime x 400 mm latime x 110 inaltime.

Asadar, daca esti agricultor si te ocupi de cultivarea ciupercilor, cu siguranta aceste lazi de plastic trebuie sa le detii.

No Comments

Post A Comment