bara

Este grava boala avuta de Vanessa Youness Amal?

Este grava boala avuta de Vanessa Youness Amal?

Este grava boala avuta de Vanessa Youness Amal?

12:13 07 May in Despre altele, Sanatate
0 Comments
Share Button

Vanessa Youness AmalVanessa Youness Amal este cunoscuta in Romania din mai multe motive. In primul rand, multe persoane au auzit de numele ei datorita faptului ca a lansat o carte intitulata “Tratamentul pas cu pas al Scerozei Multiple prin ApiFito Terapie”.

Alte persoane au auzit de Clinica Youness pe care a lansat-o dr. Vanessa Youness, care printre altele a demarat si alte proiecte de antreprenoriat social, iar aici mai amintim Fondul de Investitii Youness, si Fundatia Youness.

Toate acestea s-au intamplat dupa ce dr. Vanessa Youness s-a vindecat de o boala fara leac, de scleroza multipla.

Scleroza multipla (SM) afecteaza aproximativ 2,3 milioane de oameni in intreaga lume. Majoritatea oamenilor sunt diagnosticati intre 20 si 50 de ani, desi debutul bolii poate aparea la copii mici si la adulti semnificativ mai mari.

SM prezinta diferite forme, dar in general este o boala progresiva, care se agraveaza in timp. Simptomele SM, gravitatea si evolutia lor, variaza de la o persoana la alta, iar simptomele fiecarei persoane se pot schimba sau fluctua in timp.

Scleroza multipla (SM) este considerata o boala mediata de imunitate, cel mai probabil auto-imuna, in care sistemul imunitar ataca oligodendrocitele, provocand daune tecii mielinei.

Aceasta deteriorare interfereaza cu capacitatea neuronilor de a functiona corect si cu timpul, duce la deteriorarea directa a neuronilor, ceea ce duce la o dizabilitate permanenta la vedere, miscare si cognitie. SM este una dintre cauzele mai frecvente ale dizabilitatii neurologice, in special la persoanele tinere.

Persoanele cu SM pot prezenta o gama larga de simptome, in functie de care parte a creierului si / sau a maduvei spinarii este afectata, inclusiv vedere incetosata, durere, amorteala, oboseala extrema, pierderea miscarii si probleme de vorbire.

Cel mai probabil, scleroza multipla este declansata de o interactiune a mai multor factori legati de imunitatea individuala, mediul inconjurator, infectii anterioare (de exemplu, virale sau bacteriene) si predispozitii genetice, desi nimeni nu stie sigur.

Scleroza multipla dupa cum se poate vedea, nu este tocmai cea mai simpla boala cu care poate fi o persoana diagnosticata. Din acest motiv, este destul de dificil de acceptat diagnosticul pentru o persoana aflata in cauza.

Vanessa Youness Amal, se specializa in chirurgie reconstructiva posttraumatica, atunci cand la varsta de 22 de ani a fost diagnosticata cu aceasta boala despre care se stie ca nu are un leac recunoscut de medicina alopata.

Cu toate acestea, nu a dorit sa se dea batuta, ci a ales sa lupte pentru viata si pentru sanatatea, iar alaturi de doctorul Stefan Stangaciu a reusit ceea ce la inceput parea doar un vis frumos. A oprit evolutia bolii, si si-a vindecat leziunile create de aceasta afectiune.

Doctorul Stefan Stangaciu i-a pregatit un protocol de tratament deosebit de eficent, care a ajutat-o sa se vindece.

Din acest motiv, dr. Vanessa Youness Amal a demarat toate cele trei proiecte de antreprenoriat social pe care le-am amintit la inceputul articolului, si a scris chiar si cartea “Tratamentul pas cu pas al Scerozei Multiple prin ApiFito Terapie”, despre care ii place sa spuna ca are menirea de a salva vieti.

 

No Comments

Post A Comment