bara

Despre Open Cart si platformele eCommerce

Despre Open Cart si platformele eCommerce

Despre Open Cart si platformele eCommerce

19:42 18 February in Seo
0 Comments
Share Button

Continuam tema platformelor de comert electronic open source. OpenCart este disponibil pentru descarcare si instalare pe propriul dvs. server. Serviciul ofera, de asemenea, o versiune cloud a solutiei sale. Daca nu esti convins poti alege servicii web design.

Aceasta platforma de comert electronic are tot ce aveti nevoie pentru a crea si administra magazinul dvs. Puteti crea produse nelimitate si categorii de produse atat pentru bunurile digitale, cat si pentru cele fizice. Acesta vine cu recenzii de produse si evaluari si accepta mai multe valute.

Tabloul de bord va ofera o imagine de ansamblu asupra fiecarui punct de date important al magazinului dvs. si puteti chiar sa construiti si sa controlati mai multe magazine dintr-o interfata.

In afara de aceasta, platforma este foarte personalizabila cu mii de teme si plugin-uri. Se integreaza, de asemenea, cu sute de gateway-uri de plata.

Fiind o solutie gazduita de sine, vine cu toate avantajele administrarii site-ului dvs. pe propriul dvs. server. O retea mare de asistenta printr-o comunitate dedicata si documentatia va ajuta intr-o manevra.

Daca optati pentru versiunea cloud, puteti incepe in doar cateva minute. De asemenea, aveti acces la o tema separata si la un magazin de plugin-uri si aveti grija de toate nevoile dvs. de gazduire, securitate si backup.

Cand aveti avantajele de a gazdui site-ul dvs., trebuie, de asemenea, sa va ocupati de toate dezavantajele. OpenCart nu este intotdeauna usor de personalizat si adaugarea de module noi poate fi costisitoare.

In plus, caracteristicile sale de marketing native sunt destul de limitate. De exemplu, capabilitatile implicite de SEO nu sunt foarte bune.

Platforma nu este intotdeauna cunoscuta ca cea mai rapida solutie, deci solutia gazduita de sine nu poate fi cea mai mare optiune pentru scalarea in dimensiuni mari.

Preturi

Software-ul propriu-zis gazduit este gratuit. Retineti ca vine cu costurile periferice obisnuite. In plus, pot exista cheltuieli pentru extensii si teme care adauga in jur de 100 USD in medie la bugetul dvs.

De asemenea, puteti opta pentru versiunea gazduita in cloud, care costa intre 30 si 200 de dolari pe luna – jumatate daca platiti un an in avans. Acesta include, de asemenea, un certificat SSL gratuit.

OpenCart este potrivit pentru utilizatorii usor avansati. Daca puteti folosi WordPress, probabil ca ati lucra bine cu aceasta platforma. Retineti ca are capacitati limitate pentru magazine mari cu sute de produse. Daca acesta este obiectivul dvs., ar fi mai bine sa cautati alte optiuni sau sa alegeti varietatea gazduita.

Zen Cart

Urmatorul nostru candidat este in aceeasi categorie ca si Open Cart. Este o sursa deschisa si gazduita de sine.

Deoarece are o licenta GPL si se afla pe serverul dvs., Zen Cart este de asemenea complet personalizabil. Ca si alte solutii, puteti face orice schimbari doriti chiar si in afara extensiilor disponibile. Solutia are, de asemenea, o buna reputatie atunci cand vine vorba de securitate si scalabilitate.

In plus, ofera numeroase optiuni de configurare pentru produse, inclusiv cupoane, certificate de cadouri si imagini multiple de produse. In departamentul de marketing, puteti profita de caracteristicile integrate in SEO si de capacitatea de a trimite e-mailuri HTML din interiorul platformei. O comunitate puternica de utilizatori spune dispozitie avantajele Zen Cart.

No Comments

Post A Comment