bara

Despre aparatul de electrostimulare cu 20 PADS

Despre aparatul de electrostimulare cu 20 PADS

Despre aparatul de electrostimulare cu 20 PADS

12:35 06 February in Istorie adevarata
0 Comments
Share Button

Iata ce ar trebui sa stiti despre aparatul de electrostimulare cu 20 PADS, daca doriti sa achizitionati un astfel de aparat in salonul sau cabinetul dumneavoastra, sau daca sunteti clientul care doreste sa stie ce functii are aparatul pe care il va folosi.

Acest aparat are 4 programe, si anume: pierdere in greutate, fast slim, ingrijirea pieptului si drenaj limfatic. Are 10 cabluri, 10 PADS mari, respectiv 10 PADS mici, 2 PADS sani, 2 PADS pentru tratament facial, 1 set de benzi elastice.

Garantia aparatului este de 12 luni. Functiile acestui electrostimulator profesional contribuie la accelerarea circulatiei sanguine, eliminarea celulitei, eliminarea aspectului de portocala, tratarea ridurilor, cresterea elastinei si colagenului, intarirea sanilor, tonifierea musculaturii, pierderea in greutate.

Este un aparat destul de simplu de utilizat, iar un salon isi va amortiza cheltuielile in aproximativ o luna de zile. Cele 4 programe ale aparatului sunt presetate, exista si programul auto.

Va explicam in continuare cum actioneaza acest aparat de electrostimulare. Prin stimularea nervilor musculari cu particulele de curent, sunt generate actiuni prin care muschii se extind si retrag in ritmuri asemanatoare alergarii rapide, iar acest lucru duce la pierderea in greutate.

Procesul de slabire este accentuat prin imitarea stimularii muschilor. In privinta ingrijirii pieptului, a fermitatii sanilor se executa imitarea exercitiilor pentru marirea pieptului, stimularea capilarelor si nervilor din derm si epiderm, stimularea celulara pentru furnizarea oxigenului si a substantelor nutritive, restabilirea elasticitatii pieptului. Drenajul limfatic se efectueaza pentru accelerarea circulatiei.

Printre beneficiile cele mai importante pe care un electrostimulator profesional le aduce, le enumeram pe urmatoarele: accelereaza circulatia sanguina, creste rata metabolica, mareste capacitatea de absorbtie a nutrientilor de catre piele, imbunatateste circulatia periferica, elimina celulita, elibereaza serotonina, trateaza ridurile din jurul ochilor, gurii, a obrajilor, barbiei duble, echilibreaza tranzitul intestinal, accelereaza sintetizarea de elastina si colagen, etc.

Tot ce trebuie sa stiti despre aparatul de electrostimulare cu 20 PADS sunt aceste date mentionate mai sus pe scurt, desigur, ca si client care beneficiaza de functiile aparatului, veti constata dupa cateva sedinte ca tot ceea ce ati citit, in practica devine foarte benefic pentru organismul dumneavoastra.

Desigur, trebuie sa ajutam organismul sa elimine ceea ce este negativ, si nu intotdeauna ne ocupam de acest aspect, doar daca apar si se intensifica anumite semnale negative, prin aparitia unor dureri, dar nu trebuie niciodata sa asteptam acest moment neplacut, din timp trebuie sa avem grija de sanatatea noastra.

Si prin electrostimulare se pot obtine niste rezultate foarte bune, care pot ameliora, si in final chiar vindeca anumite manifestari metabolice, prin proceduri non-invazive, fara a apela la medicamente, cu efectul scontat si dorit de oricare dintre cei care si-au dereglat metabolismul, ci acest aspect intervine mai ales dupa o varsta la majoritatea dintre noi, asadar aproape toti ar trebui sa folosim aceasta metoda de electrostimulare, pentru ca este deosebit de benefica, merita toate eforturile, isi face imediat efectul. Aparatul de electrostimulare cu 20 PADS este o investitie foarte buna pentru orice salon sau cabinet medical din tara.

No Comments

Post A Comment