bara

De ce trebuie sa cumperi un laptop refurbished?

De ce trebuie sa cumperi un laptop refurbished?

De ce trebuie sa cumperi un laptop refurbished?

08:09 16 October in Despre altele
0 Comments
Share Button

Unele modele de calculatoare second hand pot prezenta mici imperfectiuni sau functioneaza in unele cazuri destul de precar. O alta varianta mai buna decat acestea o reprezinta laptopurile refurbished, cele care sunt aproape noi si au un pret mai mic decat al laptopurilor noi.

Multi utilizatori opteaza pentru produse refurbished din aceasta categorie deoarece ele prezinta multe avantaje in fata celor noi si a celor second-hand.

Daca nu tii neaparat la aspectul lui, poti cumpara linistit un laptop refurbished. Pentru acest tip de produs, unele mici imperfectiuni pot insemna zgarieturi pe carcasa sau pe ecran, insa ele nu te vor impiedica sa lucrezi pe el oricand ai nevoie de un calculator performant.

Poti naviga pe internet, poti edita documente, urmari filme sau poti sa iti verifici e-mailul oricand doresti. Pentru aceste functii, nu iti trebuie un calculator nou sau unul foarte performant deoarece ele sunt usor de executat.

Prin cumpararea unui laptop refurbished, vei cumpara o configuratie mai buna la un pret scazut. Termenul “refurbished” se refera la multe lucruri. Este adevarat ca unele calculatoare ar putea sa nu functioneze asa cum trebuie in acest caz, iar unele componente sa fie defecte. Bateria este adesea afectata, iar in acest caz trebuie sa stii ca un calculator poate avea si alte probleme din cauza bateriei.

Poti avea surpriza de a cumpara un calculator a carui baterie sa tina prea putin sau care sa nu functioneze deloc. Acesta este un caz extrem, putin probabil, deoarece majoritatea laptopurilor refurbished se prezinta in stare buna de functionare. Marii producatori dispun de stocuri destul de mari de produse returnate de clienti din cauza ca ei nu sunt multumiti de ele sau pentru ca se razgandesc.

Acestea vor sa vanda cat mai repede produsele primite inapoi pentru a putea face loc in oferta lor noilor modele lansate pe piata de profil.

Multi oameni se feresc sa cumpere produse electronice din categoria refurbished deoarece se gandesc la faptul ca acestea se pot defecta mai repede sau ca nu functioneaza asa cum trebuie niciodata. Acest lucru se intampla deoarece ei nu cauta mereu informatiile de care au nevoie si care i-ar ajuta sa faca cea mai buna aleere in aceasta privinta.

Se intampla ca un produs de acest tip sa devina refurbished in mai multe situatii. Unele pot tine de decizia cumparatorului de a-l refuza la livrare. Astfel, produsul se intoarce la producator sau la distribuitor si este vandut la un pret mai mic ulterior.

Majoritatea laptopurilor refurbished nu au nicio defectiune, insa te poti astepta si la situatii neplacute atunci cand cumperi unul.

Dupa ce un produs este returnat catre producator din motive tehnice el este verificat cu atentie de specialisti, iar problemele sunt remediate. Apoi este testat si ajunge sa fie pus in vanzare cu o reducere substantiala de pret.

Daca vrei sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie, cumpara un laptop refurbished de la un distribuitor sua un producator de incredere pentru a putea folosi garantia lui atunci cand ai nevoie.

No Comments

Post A Comment