bara

De ce sa folositi o husa pentru telefonul mobil?

De ce sa folositi o husa pentru telefonul mobil?

De ce sa folositi o husa pentru telefonul mobil?

07:56 09 November in Telefoane mobile
0 Comments
Share Button

Smartphone-urile au devenit in ultimii ani tot mai sofisticate, avand functii tot mai numeroase. Multi posesori de asemenea gadgeturi nici nu stiu sau nu folosesc toate aplicatiile pe care le au smartphone-urile lor.

De cele mai multe ori folosesc doar cateva aplicatii care le sunt cu adevarat necesare. Un telefon nou insa, va ofera acel sentiment de multumire si in acelasi timp de mandrie pe care il aveti cand tocmai vi l-ati achizitionat. Acest sentiment este depasit doar de sentimentul de panica daca se intampla sa il scapati.

Indiferent de cat de atenti sunteti cu telefonul dumneavoastra, tot va interveni pana la urma o clipa de neatentie si atunci veti scapa telefonul pe o suprafata dura provocandu-i avarii destul de mari. Fiecare model de telefon este construit putin diferit, unele fiind mult mai rezistente altele ceva mai fragile. Oricat de rezistent ar fi, tot se va alege in urma cazaturii cu numeroase zgarieturi care pot fi destul de inestetice.

De aceea, cei mai multi utilizatori de smartphone-uri apeleaza la huse de telefoane pentru a evita spargerea sau craparea ecranului daca acesta este scapat pe o suprafata dura. Daca ecranul se va sparge, va trebui sa investiti o suma foarte mare in reparatie, una care bineinteles ca nu se mai justifica.

O husa are si abilitatea de a va ajuta sa manuiti mai bine telefonul, deoarece exista numeroase modele de smartphone-uri iPhone dar si ale altor branduri, care au carcasa din spate foarte lucioasa si extrem de alunecoasa, astfel ca o husa de cauciuc sau chiar de silicon este extrem de utila.

Magazingsm.ro va ofera o gama larga de modele de huse iPhone din diverse materiale la preturi destul de avantajoase. Daca veti achizitiona o husa de calitate, automat telefonul dumneavoastra va fi foarte bine protejat, iar sansa de a-l vinde la un pret bun este foarte mare.

Daca alegeti sa folositi o husa veti avea o sansa in plus de a va schimba telefonul vechi cu unul nou fara un cost prea mare. Husa de protectie va va ajuta sa protejati si camera foto. Aceasta este de multe ori expusa sau iesita in relief si fara o carcasa sau o husa o veti zgaria involuntar, ceea ce va duce la fotografii de o calitate mai slaba.

O husa de telefon reprezinta si un mod de a va exprima personalitatea. Exista acum sute de modele diferite pentru fiecare telefon sau smartphone de la Apple. Puteti alege o husa care sa aiba un design deosebit care sa iasa in evidenta.

Cand veti alege husa perfecta, trebuie sa va asigurati ca ati comandat-o pe cea potrivita cu modelul dumneavoastra de telefon. In cazul ca aceasta nu se potriveste perfect cu modelul dumneavoastra de telefon va trebui sa o returnati. O diferenta de dimensiune chiar si mica de cativa milimetri va fi prea mare si carcasa sau husa nu se va potrivi cu telefonul dumneavoastra. Pentru husa mult asteptata, caut-o pe magazingsm.ro, aici veti gasi foarte multe oferte.

No Comments

Post A Comment