bara

De ce sa alegeti un termostat wifi?

De ce sa alegeti un termostat wifi?

De ce sa alegeti un termostat wifi?

16:28 03 December in Casa si gradina
0 Comments
Share Button

Un termostat Wi-Fi se conecteaza la serviciul de internet wireless al casei dvs. si va permite sa verificati si sa modificati de la distanta temperatura din casa dvs. dintr-o aplicatie de pe smartphone sau tableta.

Cand au iesit pe piata pentru prima data termostatele Wi-Fi, cumparatorii nu stiau care sunt sarcinile pe care le pot indeplini acestea, nu stiau cat de eficiente sunt acestea cu adevarat. Nu mai este cazul acum insa, pentru ca oamenii s-au documentat cu privire la acestea, iar acum opteaza pentru cele mai noi termostate Salus 2021.

Termostatele Wi-Fi devin din ce in ce mai repede echipamente standard pentru casele noi. Daca va ganditi sa va modernizati termostatul la o versiune Wi-Fi de inalta tehnologie, iata ce trebuie sa stiti inainte de a alege unul dintre cele mai noi termostate Salus 2021.

Programare usoara

Termostatele inteligente de la Salus sunt deosebit de utile in conditiile in care economisesc energie. In plus, sunt si foarte usor de controlat, astfel ca trebuie doar sa intrati in aplicatia instalata pe telefon, care va permite accesul la termostat, si puteti sa setati temperatura dorita din casa, astfel incat pe cand sositi de la servici sa aveti 20 de grade Celsius, 25 de grade Celsius sau ce temperatura doriti.

Schimbati temperatura de oriunde

Va este prea frig sau prea cald, dar nu doriti sa va ridicati din pat sau de pe sezlongul dvs. confortabil pentru a regla temperatura? Pur si simplu tot ce trebuie sa faceti este sa luati dispozitivul dvs. inteligent, sa accesati aplicatia care va ofera accesul la termostatul inteligent si sa setati ulterior temperatura in functie de preferinte, cu cateva grade mai mult sau mai putin.

De asemenea, puteti incalzi casa chiar inainte de a ajunge de la servici sau de oriunde altundeva (dupa cum am mentionat la punctul anterior), dat fiind faptul ca termostatele Wi-Fi ofera confortul de a regla temperatura de oriunde va aflati.

In plus, trebuie mentionat faptul ca un astfel de termostat detecteaza cand sunteti acasa si incepe sa va incalzeasca sau sa va raceasca locuinta in functie de preferintele dvs.

Monitorizarea sistemului HVAC

Unele termostate Wi-Fi monitorizeaza eficienta sistemului dvs. de incalzire / racire si va avertizeaza daca eficienta scade din cauza unui filtru de aer murdar, a bobinelor de condensator sau evaporator infundate, a incarcaturii scazute de agent frigorific sau a altor probleme.

In aceste conditii, in momentul in care sistemul HVAC nu mai ofera randamentul maxim, termostatul va anunta acest lucru, iar dvs. puteti lua legatura cu specialistii care pot remedia problema.

Sunt misto

Puteti obtine unitati care va afiseaza fotografiile digitale, va pot reda melodiile, puteti schimba culoarea pentru a se potrivi cu peretii dvs., afisa temperatura exterioara sau puteti lucra cu mai multi senzori.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele datorita carora, puteti lua in considerare ideea de a opta pentru unul dintre cele mai noi termostate Salus 2021. De la acest producator, va puteti alege de exemplu termostatele in varianta fara fir WQ610RF sau puteti opta pentru varianta cu fir WQ610.

In cazul in care va alegeti un astfel de termostat de la Salus, aveti posibilitatea de a-l instala pe cont propriu, sau puteti apela la ajutorul profesionistilor in acest sens. Cu siguranta, cea mai buna solutie este sa optati pentru instalarea profesionala, pentru ca specialisti au experienta in montarea termostatelor inteligente. In plus, va fi nevoie sa demontati termostatul vechi si sa il instalati pe cel nou. De aceea, este recomandat ajutorul specialistilor.

In mare parte, acestea sunt cele mai importante detalii legate de termostatele inteligente care sunt controlate prin wifi, pe care cu siguranta toata lumea trebuie sa le cunoasca.

No Comments

Post A Comment