bara

De ce sa alegeti un coltar?

De ce sa alegeti un coltar?

De ce sa alegeti un coltar?

18:34 19 March in Casa si gradina
0 Comments
Share Button

In momentul in care intentionati sa va cumparati mobilierul pentru living, in mod evident mai intai de toate, veti analiza cele mai bune solutii in ceea ce priveste canapeaua.

De ce canapeaua? Raspunsul este foarte simplu: canapeaua este obiectul de mobilier cel mai important dintr-un living. In cele mai multe cazuri, canapeaua este piesa de rezistenta din incapere, iar restul obiectelor de mobilier si restul accesoriilor sunt alese in functie de canapea.

Acum insa, puteti opta si pentru un coltar pe care il puteti alege vizualizand cele mai noi canapele si coltare din colectia Clasic Divani e Sofa, unde puteti gasi o multime de coltare care sa se potriveasca perfect livingului dvs.

Exista cateva motive pentru care oamenii adora coltarele. In primul rand, ele sunt un mod cu adevarat eficient de a folosi spatiul si nu inghesuie o camera la fel de mult precum o canapea si fotolii obisnuite.

Partial, acest lucru se datoreaza faptului ca asigura atat de multe locuri, fara a fi nevoie de alte scaune si tot partial, se datoreaza faptului ca functioneaza atat de bine cand sunt impinse intr-un colt. Acest lucru deschide mult mai mult spatiu in mijlocul camerei, facandu-l sa para mai mare.

O alta caracteristica excelenta a coltarelor este legata de confortabilitatea lor. Un coltar este mult mai spatios si mult mai confortabil in comparatie cu o canapea clasica. In plus, coltarele sunt ideale pentru socializare. Fie ca este vorba despre o familie, fie despre un grup de prieteni care discuta sau se uita la un film, un coltar ii aduce aproape pe toti.

In care parte trebuie sa fie coltul?

Aproape orice alt obiect de mobilier pe care il cumparati este simetric, deci nu trebuie sa va faceti griji in ce directie merge. Majoritatea coltarelor insa, au o margine lunga si o margine mai scurta si, in functie de modul in care este asezata camera dvs. si de unde doriti sa se duca canapeaua, acest lucru ar putea fi extrem de important.

Daca va uitati la coltar cu marginea cea mai lunga, este un coltar din dreapta daca coltul si marginea scurta sunt la dreapta dumneavoastra. Evident, atunci, este un coltar din stanga daca coltul si marginea scurta sunt in stanga dvs.

Ce parere aveti despre un coltar modular?

O modalitate de a nu va face griji pentru directia in care se coltul coltarului dvs., si de a va oferi mai multa flexibilitate este sa cumparati un coltar modular. Acestea au diferite forme si dimensiuni, dar, alcatuind coltarul din piese individuale impinse impreuna, aveti optiunea de a face marginea mai scurta, indiferent de partea pe care o doriti.

De fapt, in functie de ce sectiuni achizitionati, puteti avea optiunea de a varia lungimea partilor sau chiar de a o imparti in canapele separate, sau o canapea si un suport pentru picioare. Acest lucru poate fi util daca ajustati aspectul camerei pentru a face fata unei mari intalniri de familie sau a unei petreceri, apoi, o veti readuce intr-un format diferit, de exemplu.

Cel mai simplu tip de coltar modular, este cu doar o extensie simpla pe care o puteti pune langa un coltar obisnuit, pentru a crea o a doua margine. Acest lucru ar putea avea spatarul si bratul, sau poate fi sub forma unui scaun fara spatar, care poate fi pus si in alta parte a camerei, sub forma de scaun de picioare sau de otoman.

No Comments

Post A Comment