bara

De ce oamenii prefera tamplaria PVC?

De ce oamenii prefera tamplaria PVC?

De ce oamenii prefera tamplaria PVC?

17:39 01 October in Casa si gradina
0 Comments
Share Button

Indiferent de faptul ca aleg sa isi renoveze apartamentul sau casa, sau ca si-au construit o noua casa si au nevoie de ferestre si de usi, cei mai multi proprietari de locuinte isi indreapta atentia spre usi si geamuri Termopan de calitate.

In urmatoarele randuri ale acestui articol, vom aborda acest subiect si vom descoperi cateva dintre cele mai mari avantaje pe care le au usile si ferestrele termopane. Iata asadar despre ce este vorba:

Performanta excelenta de conservare a temperaturii: pe langa factorul de conductibilitate al caldurii, PVC are un efect de izolare a temperaturii. Calitatile sale de izolare sunt de 1250 de ori mai bune decat al materialelor din aluminiu.

Performante bune de izolare fonica: structura sa este proiectata foarte bine, cu imbinari etanse. Rezultatul testului indica faptul ca izolatia sa fonica este <20db si respecta DIDN4109.

Anti-imbatranire: in timpul procesului de fabricatie se aplica agent denaturalizant. Acesta este agentul pentru prevenirea absorbtiei razelor UV care se adauga in materiile prime. Produsul nu se decoloreaza, nu imbatraneste si nu devine fragil chiar si atunci cand este expus la lumina directa a soarelui, furtuna, uscare sau umiditate intre -30 ° C si 82 ° C.

Performante bune de retardare a combustiei: profilul fabricat din PVC este format dintr-un material rezistent la ardere. Nu se aprinde, nu sprijina combustia si poate stinge focul singur.

Rezistenta la impact: se aplica un design special rezistent la impact. Materialul poate suporta un test de impact la rece de un ciocan de 1 kg cazand liber de la un metru inaltime.

Performante bune la impermeabilitate: absorbtia sa de apa este <0.1%.  Usile si ferestrele sunt proiectate sa aiba placi rezistente la ploaie si fante de scurgere a apei si pot izola complet apa de ploaie din exterior. Performantele sale impermeabile sunt conforme cu DIDN18055.

Usor de intretinut: in comparatie cu tamplaria din alte materiale, tamplaria din PVC nu este afectata de cenusa sau de ciment si nu se decoloreaza. Geamurile si usile din PVC nu necesita aproape nicio intretinere.

Siguranta si securitate: usile si ferestrele cu tamplarie de PVC sunt prevazute cu feronerie de inalta calitate, ceea ce face ca sa fie mult mai dificil pentru intrusi sa aiba acces in locuita.

O etansare buna la aer: toate imbinarile profilului sunt sudate si orice goluri ale sistemului sunt etansate cu benzi de etansare ternare. Fiecare unitate de lungime a profilului trebuie sa se deschida sub 4 m³. Acest lucru se adauga la eficienta si calitatile de economisire a energiei produsului.

Rezistenta la daunatori: insectele specifie lemnului, cum ar fi termitele, pot provoca ravagii ramelor de lemn, reducandu-le la pulbere intr-un timp scurt si subminand structura usii si ferestrei in ansamblu. Ferestrele si usile din PVC sunt impermeabile la astfel de atacuri. Nicio insecta sau alt tip de daunator nu vor eroda PVC.

Asadar, acestea sunt cateva dintre motivele pentru care majoritatea proprietarilor de locuinte aleg usile si ferestrele care au tamplaria din PVC.

No Comments

Post A Comment