bara

De ce iti duci telefonul la service?

De ce iti duci telefonul la service?

08:16 31 January in Despre altele
0 Comments
Share Button

Se pare ca datorita faptului ca oamenii au ajuns sa fie dependenti de telefoanele mobile inteligente, tot mai multe firme care produc aceste dispozitive au inceput sa apara pe piata.

Ei bine, cu siguranta nu toate firmele producatoare au vanzarile dorite, astfel ca succesul unora nu este la fel de mare precum erau asteptarile in momentul in care s-au lansat pe piata.

Cu siguranta unei firme noi pe piata ii este foarte greu sa poata sa concureze cu brandurile precum Apple, Samsung, HTC sau Sony. Acesti producatori sunt de multi ani pe piata de telefonie mobila, si stim cu totii cat de performante si cat de reusite sunt dispozitivele pe care ei le produc.

Ei bine, si daca tot sunt pe piata atat de multi producatori, se pare ca si numarul service-urilor gsm de la nivelul intregii tari a crescut considerabil, deoarece din ce in ce mai multe telefoane au nevoie de tot felul de reparatii, fie reparatii hardware, fie reparatii software.

Nici nu este de mirare ca se defecteaza telefoanele producatorilor necunoscuti de pe piata, daca stam sa ne gandim ca sunt o multime de modele ale producatorilor renumiti care se defecteaza.

Deci, trebuie mentionat faptul ca intr-un service gsm, se pot prezenta atat persoane care au telefoane performante cat si persoane care au telefoane mai putin performante, pentru ca acestea au nevoie de anumite reparatii.

O problema foarte des intalnita, indiferent de marca si modelul de telefon, este aceea cand datorita neglijentei utilizatorului, telefonul a fost scapat pe jos, iar display-ul s-a spart, deoarece nu era protejat cu un geam protector din sticla.

Se pare ca sunt si cazuri in care utilizatorul isi duce dispozitivul la reparat pentru ca acesta se pare ca nu se mai poate incarca. Inainte de a duce dispozitivul la reparat, ar fi indicat sa verifici daca sursa de unde vrei sa iti incarci dispozitivul este functionala.

Daca priza este in regula, atunci ai nevoie de un incarcator telefon care sa fie compatibil dispozitivului tau. Daca telefonul se incarca folosind alt incarcator, atunci acesta din urma trebuie inlocuit. Daca vei incerca sa incarci un alt telefon utilizand incarcatorul tau, iar operatiunea are succes, atunci va fi nevoie sa iti duci telefonul la reparat.

Sunt foarte multe cazuri in care un utilizator se prezinta la service pentru ca dispozitivul sau a luat contact cu apa sau cu alte lichide. Cea mai indicata miscare pe care trebuie sa o faci daca te vei afla intr-o astfel de situatie, ar fi sa scoti de urgenta bateria din telefon, iar mai apoi cartela, dupa care sa tii la uscat dispozitivul, aproximativ 24 de ore, fara a incerca sa il deschizi intre timp, sau sa il incarci.

Daca dupa ce vor trece acele 24 de ore telefonul nu va functiona, atunci ar fi indicat sa il duci la service pentru ca in mod evident va fi nevoie de o interventie asupra sa.

Ei bine, aceste probleme pe care le poate avea un telefon si pe care le-am enumerat, tin de partea problemelor de hardware, insa se poate intampla ca dispozitivul sa aiba si probleme de software care sa necesite reinstalarea sistemului de operare, decodarea sau alte operatiuni asemanatoare.

No Comments

Post A Comment