bara

De ce adora femeile cerceii?

De ce adora femeile cerceii?

De ce adora femeile cerceii?

11:21 23 April in Fashion, Frumusete
0 Comments
Share Button

Dupa cum bine stim cu totii, femeile sunt pasionate de colectionarea bijuterilor, si nu cred ca exista femeie care sa nu aiba acasa o colectie mica de bijuterii. Exista atat de multe tipuri de bijuterii pe piata, insa ditre toate acestea, femeile pur si simplu adora cerceii.

Este firesc acest lucru, dat fiind faptul ca pot alege de exemplu cercei statement Tricia Design, sau diferite alte modele de cercei, pe care sa ii foloseasca in functie de tinuta aleasa. De exemplu, exista femei care in viata de zi cu zi poarta o pereche de cercei, in timp ce atunci cand participa la diferite evenimente, poarta alti cercei.

Exista multe modele de cercei pentru femei, iar in continuare veti descoperi pe scurt cateva dintre acestea!

Solitaire

Cerceii Solitaire sau cu stift sunt cele mai clasice stiluri de cercei. De obicei, constau intr-o singura piatra pretioasa sau un diamant detinute de un suport metalic pretios. Sunt purtati aproape de ureche, iar fata in sus prezinta culoarea si scanteia pietrei centrale. Acestia sunt cerceii perfecti pentru uzura de zi cu zi, si in functie de dimensiunea poate fi frumos atunci cand este purtat la ocazii speciale.

Frumusetea unui cercel cu stift este ca da iluzia ca piatra pretioasa pluteste pe ureche. Acest lucru creeaza o frumusete subtila in timp ce prezinta culoarea pietrei pretioase naturale sau scanteia diamantului. Stifturile sunt usor de purtat si mai mici decat alte stiluri de cercei.

Acest lucru le face o alegere perfecta pentru fete si femei de toate varstele. Atunci cand construiti o colectie personala de bijuterii, va recomandam sa achizitionati mai intai o pereche de cercei statement Tricia Design, dupa care va puteti indrepta atentia spre stifturi intr-o piatra pretioasa preferata sau in diamante, deoarece sunt tipuri de cercei care pot fi purtate cu orice tip de tinuta.

Cercuri

Cerceii cercuri, sunt un alt stil de cercei versatil care magulesc toate tipurile de forme ale fetei. Cercurile pot fi, de asemenea, create intr-o varietate de dimensiuni, cu toate metalele si pietrele pretioase. Pot fi complexe sau simple pentru uzura de zi cu zi.

Stilul cercului desemneaza un metal si o piatra pretioasa care se reunesc si, in mod circular, se deplaseaza din fata urechii spre spate, unde cerceii sunt fixati prin strapungerea urechii. Cerceii pot fi cercuri mari sau cercuri mici care se imbratiseaza mai aproape de lobul urechii.

In plus, acestea pot varia ca grosime si greutate. In cele din urma, cercurile pot fi setate cu pietre pretioase sau diamante pentru o culoare suplimentara si paiete. Mai multe cercuri contemporane pot fi de asemenea, asimetrice sau au elemente metalice tesute pentru un design mai fantezist.

Asadar, cercerii statement Tricia Design, cercurile si stifturile, sunt doar trei tipuri de cercei pe care cu siguranta fiecare femeie care este pasionata de colectarea bijuteriilor, trebuie sa ii aiba in cutia de bijuterii.

In orice moment, fiecare dintre aceste tipuri de cercei, pot completa perfect atat tinuta de zi cu zi, cat si o tinuta mai eleganta.

No Comments

Post A Comment