bara

Cum se decodeaza telefonul Htc?

Cum se decodeaza telefonul Htc

Cum se decodeaza telefonul Htc?

12:36 04 October in Despre altele
0 Comments
Share Button

Exista situatii in care un smartphone se blocheaza si trebuie rapid deblocat, sau decodat. Metoda de decodare este foarte usoara si asigura 100% deblocarea telefonului, cu ajutorul codurilor originale Htc.

Reparatii Htc va ofera o solutie permanenta de decodare a smartphone-urilor Htc. Prin serviciile de reparatii, nu se folosesc cabluri sau produse software, deci nu aveti nevoie de cunostinte tehnice.

Trebuie sa urmati cativa pasi simpli:

• In primul rand, trimiteti codul IMEI al smartphone-ului Htc, tastand *#06#
• In al doilea rand, veti plati un pret avantajos, dar sa va asigurati ca reteaua mobila si modelul de telefon Htc pe care il doriti deblocat nu sunt in lista de Retele si Modele Nesuportate
• In al treilea rand, veti primi prin e-mail un cod original HTC din opt cifre pe care il veti introduce si telefonul Htc va fi deblocat/decodat.

Aceasta situatie de blocare a telefonului poate fi considerata o defectiune a smartphone-ului, pentru ca acesta nu mai poate functiona deloc, fiind blocat, puteti crede ca din cauza hardware-ului, dar este o problema a software-ului, cu siguranta. In consecinta, trebuie sa actionati imediat pentru a putea remedia problema, ca sa puteti folosi telefonul cat mai repede.

Decodarea sau deblocarea unui smarthphone este o actiune relativ usoara, care nu necesita vreun dispozitiv sau cabluri, de care nu dispune oricine, este necesar doar codul IMEI, este un acronim pentru International Mobile Equipment Identity, mai pe inteles un cod unic de identificare al oricarui telefon mobil.

cum sa deblochez htc m9

Asa cum orice persoana are un CNP, si un telefon are un IMEI. Daca la o persoana CNP-ul este trecut pe o Carte de identitate, la un telefon nu poate fi afisat, ci se afla tastand *#06#, fie apare direct, fie trebuie sa tastati OK sau Call. Acest cod IMEI mai poate sa apara tiparit pe eticheta telefonului, sub baterie, sau pe cutia telefonului.

Trebuie sa verificati ca sa aveti 15 cifre in codul IMEI, uneori sunt cifre separate cu puncte, spatii sau slash-uri. Acest cod IMEI este in memoria telefonului, se sterge doar daca se schimba procesorul, pentru ca atunci telefonul primeste o alta serie IMEI. Dar aceasta situatie este mai rara, pentru ca implica costuri.

Codul de deblocare are 8 cifre si este transmis prin e-mail la preturi relativ mici, dar aveti grija sa verificati reteaua si modelul de telefon Htc, pentru ca unele retele nu sunt suportate, si atunci nu se poate trimite un astfel de cod de deblocare.

In concluzie, orice telefon Htc care s-a blocat, poate fi decodat imediat prin codul IMEI si codul original HTC, ambele asigurand confidentialitatea datelor acestor dispozitive, astfel nu oricine poate sa deblocheze si sa sparga vreun cod al telefonului, care desigur sunt dispozitive personale, care trebuie utilizate doar de catre posesorul lor, in conditii de maxima siguranta.

Si decodarea sau deblocarea se executa in conditii de maxima confidentialitate, cei care ofera codul de deblocare vor respecta cu strictete secretul acestui cod. Orice telefon blocat poate fi deblocat, la fel si un telefon Htc.

No Comments

Post A Comment