bara

Cum sa porti un ceas?

Cum sa porti un ceas?

Cum sa porti un ceas?

09:45 18 November in Fashion
0 Comments
Share Button

Asorteaza un ceas cu o tinuta eleganta. Este mai potrivit sa-l purtati in combinatie cu articole de imbracaminte putin mai elegante decat cu  pantaloni si un tricou cu guler; ar arata mai bine cu o camasa si o jacheta.

Ceasurile elegante tind sa arate mai putin elaborate si mai simple decat cele formale. In plus, de obicei nu au aceeasi cantitate de ornamente ca si ceasurile formale. Vezi aici model ceas barbatesc Ingersoll The Grafton.

  • Alege un ceas cu o curea din piele neagra sau maro pentru evenimente care necesita tinuta semi-formala, formala sau chiar casual eleganta. Unele dintre combinatiile pe care le poti purta sunt un sacou “blazer”  sau pantaloni din denim sau cu o pereche de  pantaloni cu o bluza sau un sacou frumos.
  • Asorteaza-ti pantofii si cureaua, cu cureaua ceasului. Daca pantofii tai sunt negri, nu purta un ceas care sa aiba o curea maro.
  • Cumpara mai multe curele pentru ceasul tau, astfel incat sa il poti combina cu diferite tinute cu usurinta si la un pret scazut. O alta optiune este sa cumparati o curea de o culoare care combina maro si negru.
  • Protocol: Ar trebui sa purtati un ceas pentru o petrecere de gala?

Exista anumite reguli sau coduri care trebuie respectate pentru a participa la evenimente.

Codurile vestimentare trebuie respectate daca participi in anumite locuri. Prin urmare, este bine sa cunoasteti regulile de baza atat ale vestimentatiei, cat si ale locatiei, astfel incat sa fiti imbracat in functie de ocazie. Deoarece eleganta nu  rezula doar din ceea ce porti, este important sa ai  si o atitudine si o personalitate aparte.

Cum sa te imbraci?

  • Este important sa retineti ca la petrecere de gala trebuie sa participati la toate detaliile cu regula de aur “mai putin inseamna mai mult”. Ceva esential este sa te imbraci cu subtilitate si naturalete. Trebuie sa tineti cont de garderoba pe care o aveti si sa cumparati doar ceea ce este strict necesar sau un articol de imbracaminte pe care il puteti folosi cu alta ocazie. Ori de cate ori participati la o gala, se pot purta haine in culori sobre; palariile nu sunt permise, cu exceptia cazului in care sunt speciale pentru o gala de zi. Este indicat sa te imbraci la o gala de seara in  materiale precum tifon, matase sau satin, tesaturi extrem de perfecte pentru noapte.
  • Pe langa costumul principal, accesoriile sunt foarte importante, aspect la care trebuie sa participi foarte mult pentru a arata perfect. Pantofii, intotdeauna inchisi . Ar trebui sa purtati intotdeauna ciorapi, fie vara, fie iarna. Este esential, cunoscand data evenimentului, sa acordati atentie si sa planificati in avans toate detaliile.

Daca purtati un ceas, faceti-l  sa para o bijuterie

  • Dupa cum justifica ocazia, gala trebuie sa fie insotita de accesorii corecte.  In randul barbatilor, bijuteriile se limteaza doar la o bratara  sau ceva accesoriul pentru costum in schimb doamnele pot purta un colier cu perle, inele impecabile, o brosa antica sau o agrafa deosebita in par- sunt detalii care fac diferenta.
  • Protocolul indica faptul ca nu este bine vazut sa participi la un eveniment de gala cu un ceas, decat daca este foarte elegant si e potriveste tinutei tale. 
No Comments

Post A Comment