bara

Cum sa iti decorezi masa de Craciun?

Cum sa iti decorezi masa de Craciun?

10:51 06 November in Casa si gradina
0 Comments
Share Button

Cu siguranta, toti consideram ca, masa de Craciun, merita o decorare speciala, festiva, asadar, anul acesta daca esti in pana de idei si nu mai stii cum sa faci ca decorul sa fie unic si special, lasa-te inspirat de sugestiile noastre si realizeaza manual, cele mai frumoase decoratiuni, pentru masa din aceasta zi speciala de sarbatoare.

Fie ca in acest an vei sarbatori Craciunul cu intreag grupul de familie si prieteni, ori fie ca vei avea parte de o masa restransa, doar cu cei mai apropiati, un lucru este cert, cina de care va veti bucura cu prilejul acestei sarbatori, merita pe deplin o prezentare deosebita si speciala.

Idei pot fi nenumarate, iar punerea lor in practica este chiar foarte simpla si usor de realizat, indiferende de cat de neindemanatici sunt cei care doresc sa le puna in aplicare. Cu toate acestea, sunt cateva aspecte de care trebuie sa se tina cont, inainte de a va apuca sa puneti in aplicare toate cele descrise mai jos.

Este necesar ca inainte ce conceperea propriu zisa a decoratiunilor de Craciun, sa se aleaga o tematica, si mai ales o paleta cromatica, pe care sa o respectati 100% de la cel mai mic detaliu pana la piesele principale care se vor afla pe masa.

Ideal este ca aceasta cromatica sa nu fie compusa din mai mult de 3 culori, pentru a pastra un efect vizual armonios si bineinteles, este necesar ca aceasta sa respecte tema aleasa.

De exemplu, daca doriti ca decoratiunile sa fie in stransa legatura cu tema zapezii si a fulgilor de nea, este clar ca nu puteti folosi culori precum rosul sau verdele, acestea fiind potrivite pentru o cu totul alta tematica.

Odata cu alegerea si stabilirea culorilor predominante si a tematicii, este necesar sa faci un mic rezumat in minte asupra elementelor de care vei avea nevoie si sa faci toate achizitiile necesare pentru a concepe decoratiunile, fara a realiza ulterior, in mijlocul creatiei ca iti lipsesc lucruri care te impiedica sa iti duci la bun sfarsit planurile.

Ca piesa centrala pe masa poti folosi un cosulet handmade. Impleteste cateva crengute, adauga cateva panglici din material textil si, de ce nu, o mana de licheni pentru un efect complet.

In centrul acestuia fie poti pune o lumanare electrica cu led, fie poti adauga printre muschii deja lipiti, instalatii de Craciun, din cele cu micro led-uri pentru un efect vizual deosebit, rupt parca din basme. Adevarul este ca ornamentele iluminate de Craciun, sunt cele mai potrivite pentru a da culoare si viata unei mese de sarbatoare, asa cum este cina de Craciun.

,, O mana” de conuri de brad, poate reprezenta cu succes un alt element decorativ unic pentru masa ta de sarbatoare. Desigur, daca vrei ceva mai mult decat simpla lipire a acestora, poti sa le fixezi una langa cealalta incat sa aiba un aspect neglijent, asemeni unei gramajoare cazute la pamant, iar apoi sa revi asupra fiecarui con cu vopsea aurie sau argintie, ca mai apoi, dupa uscare, sa le introduci intr-un bol de sticla, peste o mana de zapada artificiala, prin care ai ascuns si cateva led-uri de la o instalatie luminoasa.

No Comments

Post A Comment