bara

Cum sa iti albesti dintii fara riscuri?

Cum sa iti albesti dintii fara riscuri?

Cum sa iti albesti dintii fara riscuri?

10:34 20 December in Sanatate
0 Comments
Share Button

Fiecare dintre noi isi doreste sa aiba cel mai frumos zambet si cei mai frumosi si sanatosi dinti insa nu fiecare are dantura perfecta.

Este si normal ca unii sa aiba dintii sanatosi si frumosi si albi, iar altii sa aiba dintii ingalbeniti si cariati si care trebuiesc plombati, pentru ca acele persoane care au dantura ingrijita si perfecta pun accent pe sanatatea orala si pe dintii lor, pe cand altii nu fac asta.

Cu siguranta nu este suficient sa iti periezi dintii de doua ori pe zi pentru a avea o dantura sanatoasa, ci trebuie acordata o mai mare atentie acestui aspect. In primul rand pe langa periatul de dimineata si de seara, este recomandat sa folosesti chiar si in timpul zilei, nici nu mai are rost sa spun ca dupa fiecare masa, apa de gura si ata dentara pentru a putea indeparta dintre dinti resturile alimentare ramase de la mancare.

Cu siguranta trebuie sa treci periodic si pe la medicul stomatolog la control pentru ca acesta sa vada care este starea dintilor tai si pentru ca sa te informeze in cazul in care exista vreo carie, sau in cazul in care este foarte posibila aparitia unei carii.

De asemenea pentru a avea dintii de un alb imaculat trebuie sa urmezi un tratament de albire a dintilor recomandat tot de catre dentist, sau sa apelezi la tot felul de metode mai simple.

Daca nu stii cum sa iti albesti dintii fara o prea mare investitie, in continuare iti voi prezenta cateva sfaturi auzite de la alte persoane, care au avut rezultate rapide.

In primul rand se pot folosi paste de dinti speciale pentru albirea dintilor, care se gasesc atat la farmacii cat si la supermarketuri.

Se pot folosi fara nici un fel de risc si benzi pentru albirea dintilor sau plasturi care au acelasi efect. Aceste produse fie se pot comanda de pe internet, fie se pot gasi la orice farmacie. Aceste metode se spune ca au rezultate imediate iar efectul va dura destul timp din momentul in care nu vei mai aplica metodele respective.

Se pot gasi tot in farmacii geluri de albire care sunt destul de puternice si care trebuie mentinute cateva minute pe dinti. Aceste geluri au avantajul mare ca pot sa fie folosite foarte usor de catre oricine, nu doar de catre medici. Ar fi recomandat ca si acest tratament de albire cu gel sa aiba loc la un cabinet stomatologic pentru ca pot sa apara dureri ale dintilor, sau se poate ca substanta folosita sa aiba efect diferit pentru fiecare dinte in parte iar dintii sa fie unii mai albi decat altii.

Se pot face si diferite trucuri acasa pentru a obtine rezultate impresionante in ceea ce priveste albirea dintilor. Un astfel de truc ar fi amestecul de praf de copt si cu zeama de lamaie, iar cu pasta rezultata sa se actioneze pe dinti.

Se mai poate realiza pasta de dinti acasa tot din praf de copt si zeama din capsuni, iar cu amestecul rezultat se poate actiona pe dinti.

Aceste trucuri nu au efect negativ asupra dintilor, dar totusi ar trebui sa ceri sfatul unui medic stomatolog inainte de a apela la aceste variante.

No Comments

Post A Comment