bara

Cum sa folosim pila electrica pentru unghii perfecte?

Cum sa folosim pila electrica pentru unghii perfecte?

13:25 09 June in Frumusete
0 Comments
Share Button

Pilele electrice de unghii sunt produse de înaltă tehnologie care pot fi găsite online, în saloanele de înfrumusețare sau magazinele profesionale de unghii. Deși necesită ceva practică, nu sunt greu de stăpânit.

Sunt perfecte pentru a crea un finisaj profesional în stil salon pentru o manichiură sau pedichiură acasă, făcându-ți picioarele și mâinile să arate mai atractive. Este important să înveți cum să folosești în siguranță un astfel de instrument pentru unghii și, de asemenea, este important să eviți accidentele. Este vorba doar de practică constantă.

Cum să utilizezi o pilă electrică de unghii în siguranță și corect?

Înainte de a utiliza o pilă electrică pentru unghii, trebuie să înțelegi bine cum funcționează, mai ales dacă este prima dată când o utilizezi. A învăța să folosești aceste mașini puternice, de mare viteză, te va ajuta să eviți rănirea inutilă a ta sau a unghiilor tale.

După ce ai citit instrucțiunile de siguranță și cunoști elementele de bază, poți învăța cum să o folosești cu succes pe propriile unghii. Cu practică, vei putea crea manichiuri profesionale pe care oamenii le vor iubi.

Alegeți o pilă de unghii cu o mică vibrație

De cele mai multe ori, vei folosi o pilă electrică de unghii pentru o perioadă lungă de timp. Vrei să te asiguri că acesta funcționează fără vibrații, deoarece acestea pot cauza deteriorarea unghiilor.

Un punct important în a decide cum să alegi o pilă electrică pentru pentru nevoile tale este să iei în considerare tipul de lucru pe care îl vei face și cât de des o vei folosi.

Merită să alegi o pilă de bună calitate

Dacă folosești mult pila electrică de unghii, atunci cu siguranță trebuie să te îndrepți spre mărci de calitate. La Savy Professional găsești cele mai bune pile electrice de unghii care durează ani de zile.

4 factori pe care trebuie să îi iei în considerare atunci când cumperi o pila electrică de unghii ideală:

  • Trebuie să se potrivească cu dimensiunile standard ale pilelor.
  • Nu trebuie să vibreze excesiv.
  • Să ofere suficientă putere pentru o utilizare prelungită.
  • Trebuie să aibă o garanție sau suport tehnic.

Dezvoltă obiceiuri bune de igienă

Odată ce te-ai hotărât asupra pilei electrice de unghii preferate, vrei să fii cât mai igienic posibil atunci când o folosești. Asigură-te că sterilizezi pila de unghii înainte și după fiecare utilizare. Acest lucru este important atunci când o utilizezi pe mai multe persoane!

4 sfaturi de siguranță pentru utilizarea pilelor electrice de unghii

După ce ai exersat cu pila de unghii, o vei folosi ca un profesionist în cel mai scurt timp! Când ești gata să începi, iată câteva sfaturi practice:

  1. Utilizează o viteză mică pentru lucrul cuticulei. Cuticula este subțire, iar pilirea accidentală excesivă nu duce doar la a deteriora patul unghiei, ci poate fi și dureroasă. Reglează viteza de cu setări personalizabile.
  2. Pilește folosind viteza medie. Cu toate acestea, nu merge prea repede sau îți poți deteriora unghiile.
  3. Folosește viteza mare pe suprafața unghiei. Când pilești suprafața unghiei, creșteți viteza la 15.000 rpm pentru a modela unghia.
  4. Nu ar trebui să fii prea blând sau aspru cu unghiile. Este nevoie de practică și timp pentru a găsi combinația potrivită de presiune pentru a modela unghiile ca un profesionist, pentru a ține pila electrică în mod corespunzător și pentru a folosi accesoriile potrivite.
No Comments

Post A Comment